2777
2789
عنوان

اولین تاپیکمه. بگین چیکار کنم با این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 42 پست
ن بابا ی تشکر خشک و خالی هم نمیکنه ک ب همونشم راضی بودم باور کن  مامانش خوبه د حقم مادری می‌کن ...

من میدونم مردا تا وقتی میبینن زن دستش به دهنش میرسه چقد دور ورمیدارن

من خودم جدا شدم خداشاهده یه قرون تاالان شوهرم نفقه نداده به بچم..خودمم پول نگرفتم واسه مهرو.....

اونام چون میدونستن من بابام قراره برام کار راه بندازه تا تونستن سواستفاده کردن...

من خودم چیزی نمیخوام ولی خودش باید شعورش برسه

درکت میکنم

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
چرا فکر میکنی استقلال از بین میره با گفتنش؟دائم گوشزد کن و بگو درآمد من برای پس اندازمون برای بچمونه ...

اتفاقا الان کلی از پس اندازم رفته گفتم پیش بده برای خونه می‌خوام ناامیدم نکن ولی فک نکنم پس بده 

فقط مجبور میشم تو خونه با بداخلاقی جوابشو بدم سرسنگینی باشم بخاطر همچی

ی بار میگم دوبار میگم دیگه اثری نداره دیگه منت نمیکشم

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میدونم مردا تا وقتی میبینن زن دستش به دهنش میرسه چقد دور ورمیدارن من خودم جدا شدم خداشاهده یه قر ...

واقعا راست میگی با شعورش برسه ک من وقتی س لباس جدید میگیرم دخترم وقتی ی چیز جدید میپوشه اینا از کجا میاد ولی انگار ن انگار

بهترین راه همون کارت به کارت کردن با رمز دومه 

تازه برا خودم اپ نصب کرده ک خریدای اینترنتیم خودم بکنم 

خیلی گفتم هر ماه فلان قد بده برای خرجمون ولی نمیده 

میگم ک من برای زندگیم هم مردم هم زن از وقتی چشم باز میکنم از خواب تو آشپزخونه یا پای لپ تاپم تا آخر شب ک بچم بخوابه 

یک ذره هم درک شدن از طرف کسی ندارم

اتفاقا الان کلی از پس اندازم رفته گفتم پیش بده برای خونه می‌خوام ناامیدم نکن ولی فک نکنم پس بده  ...

میفهمم یکی از آشناهای مام اینجوری بود همسرش اما چاره چیه باید گوشزد کنی دائم به امید اینکه تغییر بده رویه اشو

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
ون سوپری داره و غذامونم ک یجاست پول غذا رو نمیدم فقط لباس و چیزای دیگه همشو خودم میگیرم برا خودم

خوب اشتباه میکنی چکاریه کار میکنی؟ .. بگو که بیا بریم لباس بخریم باهم

دقیقامادرمنم اینطوربوده پدرمم پولداربوده ولی فقط خریدخونه که مادرم میکردونمیداد تقصیرخودته من هرچی ب ...

منم مادرم همه کاره خونمون بوده برا همین اینجوری بار اومدم 

نمیتونم کار نکنم می‌خوام خودم پس انداز داشته باشم ولی کاش این مرد خودش میفهمید که منم صبری دارم

اتفاقا الان کلی از پس اندازم رفته گفتم پیش بده برای خونه می‌خوام ناامیدم نکن ولی فک نکنم پس بده  ...

میدونی چرا اثر نداره؟ چون شناخته تو رو و میدونه اگرم بهت نده اخرش میری خودت میگیری

میدونی چرا اثر نداره؟ چون شناخته تو رو و میدونه اگرم بهت نده اخرش میری خودت میگیری

دقیقا 

خب میگین چیکار کنم حالا 

چند جلسه مشاوره هم رفتم چند وقت بود راحتتر بودم ولی وقتی شوهر آدم تغییر نکنه باز بر میگردم سر خونه اولم

دقیقا  خب میگین چیکار کنم حالا  چند جلسه مشاوره هم رفتم چند وقت بود راحتتر بودم ولی وقتی ...

خوب نخر یه مدت بصورت تستی .. بگو مثلا لباس مجلسی ندارم پولم که ندارم فعلا .. پس پول بده لباس مجلسی بخرم فلان بیسار بعدم مثل مته برو تو مخش که باور کنه تو نداری و نمیتونی بخری .. دفعه دوم با مهربونی بگو من خسته شدم از بس خودم در اوردم خودمم خرج خودم و بچم کردم .. بچه توام هست توام وظیفته براش لباس بگیری .. یا راهکار سوم میتونه این باشه که کلا یه مدت لباس اراسته نپوش و به شوهرت بگو ببین پول نمیدی لباس بخرم باید همینارو بپوشم 

[QUOTE=92069907]خوب نخر یه مدت بصورت تستی .. بگو مثلا لباس مجلسی ندارم پولم که ندارم فعلا .. پس پول بده لباس مجلسی ب ...[/QUOT

راه دوم و سوم رو امتحان کردم 

راه اول رو میرم ببینم چی میشه امیدوارم درست شده البته میگم ک من ندارم ک بدم 

ب هر حال ممنونم ک جواب دادی عزیزم 🌹

ولی به غیر از مشکلاتت با سن کمت چقدر زنه قوی و میتقلی هستی،انشالله به ارامش برسی❤️

ان شاءالله عزیزدلم 

ممنونم.همچنین🌹