2777
2789
عنوان

نوشتن ایه 49و59 سوره شوری روز 25رمضان برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 52866 بازدید | 137 پست
@جمره1366     امضات دیدم گفتم شاید این تایپیک به دردت بخوره عزیزم چون برای امروزه

مرسی عزیزم سالها قبل نوشتخ یودم ولی نشد.‌امسالم باز مینویسم ببینم خدا چی میخاد 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانم اگر مشکل ناباروری، کیست تخمدان و سینه، مریودی نامنیم. یایسگی زودرس. تنبلی تخمدان. عفونت زنان و ... رو دارید حتما نظرات کسانی که جواب گرفتن رو در این پیج ببینید.

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1vsjicww685o6&utm_content=24tnea6

پیج اینستاگرام عرقیات سنتی باغ گلهای شیراز

لطفا پیج را فالو کنید تا در جریان تمام محصولات و نظرات دوستانی که جواب گرفته اند قرار بگیرید

🌺🌺🌺🌺🌺

ویا در ایتا. واتس اپ یا تلگرام پیام بدبد تا کامل راهنماییتون کنند. ۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

سلام من حواسم نبود ۲۵ رمضان بنویسم و امروز که ۲۶ رمضان هست نوشتم مشکلی نداره؟

مهم نیته عزیزم❤️

ان شالله حاجت روا میشی

التماس دعا

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
من انجام دادم همون ماه حامله شدم

سلام عزیزم خوبی میدونم‌خیلی وقته گزشته میشه بپرسم شما کدوم شب نوشتین این آیه رو اخه یه جا ۱۹ مبگن یه جا ۲۳ یه جا ۲۵...راهنمایی میکنی منم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم خوبی میدونم‌خیلی وقته گزشته میشه بپرسم شما کدوم شب نوشتین این آیه رو اخه یه جا ۱۹ مبگن یه ...

سلام عزیزم ببخشید کاربریم پریده بود الان تازه وارد نی نی سایت شدم شرمنده دیرجواب دادم فک میکنم 25 بود عزیزم 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید