2777
2789
عنوان

نوشتن ایه 49و59 سوره شوری روز 25رمضان برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 52870 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان

من پارسال اینکار رو انجام دادم و یک ماه بعد باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد امسال دوباره مینویسم ان شاءالله دوبار باردار بشم.

من هم شب 25 نوشتم و هم روزش چون دقیقا نمیدونستم کی باید بنویسم

التماس دعا

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪

بااجازه استاتر 

من این صفحه را بالا میارم که دوستان استفاده کنند .

فردا ۲۵ رمضان هست 

برای تمام کسانی که منتظر بچه هستند من جمله خودم .   

التماس دعا از همگی . 

دوستان عزیز التماس دعا از همگی دارم

ان شالله ب زودی همه حاجت روا بشیم❤️

توکل بر خدای ارحم الراحمین

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
این فقط واسه بچس یا میشه واسه حاجتای دیگه

فک‌کنم واس هرحاجتی بشه

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
امروز ۲۴ هی

امروز۲۵ رمضانه عزیزم