2777
2789
عنوان

نوشتن ایه 49و59 سوره شوری روز 25رمضان برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 52873 بازدید | 137 پست
سلام خانوما من شب قدر سال 98 آیه رو نوشتم و همون ماه حامله شدم گذروندم تا 11 ماهگی دخترم که خدا دختر ...

خیلی متاسف شدم گلم ان شاءالله خدابهت صبروآرامش بده وعوضش بچه های سالم وصالحی بهت ببخشه که باعث روشنی چشمت بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

anjeL68@

جانم گلم.؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
جانم گلم.؟!

اگه میتونی آیه 49و50سوره شوری رابنویس رویه کاغذ.اسم خودت وشوهرتوهم بنویس وحاجتتم بنویس روبرگه وبایه صدقه بذارلای قرآن.ان شاءالله تاسال دیگه این موقع حاجتتوبگیری.آخه تاپیک هاتوخوندم که منتظربچه هستی واسه همین اینجاصدات زدم

اگه میتونی آیه 49و50سوره شوری رابنویس رویه کاغذ.اسم خودت وشوهرتوهم بنویس وحاجتتم بنویس روبرگه وبایه ...

فدای محبتت عزیزم.ممنونم.انجام دادم ممنون از محبت.به برکت این ماه عزیزانشالله خدا بهترینهارو برات قزار بده و هرچه زودتر به خواسته قلبیت بریی جونه دل

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
فدای محبتت عزیزم.ممنونم.انجام دادم ممنون از محبت.به برکت این ماه عزیزانشالله خدا بهترینهارو برات قزا ...

ممنون عزیزم ان شاءالله.به حق امام علی امیدوارم سال دیگه این موقع بچه بغل باشی 😍

ممنون عزیزم ان شاءالله.به حق امام علی امیدوارم سال دیگه این موقع بچه بغل باشی 😍

فدای وجود مهربونت عزیز دلم.انشالله.همچنین خودت و تمام منتظرا.انشالله قسمت و روزی همه فرزندان سالم و صالح باشه

سلام دوستان عزیز. لطفا این پیامو به دیگران هم انتقال بدید. برای رفع پلی کیستیک و ذخیره پایین برید توی اینستا پیج بارداری موفق که مربوط به دکتر تاجیکی هست. البته ایشون یه مامای موفق هستن. درمان ها رو رایگان در پیجشون گذاشتن. تمام لایوها رو با دقت نگاه کنید و نکته برداری کنید و طبق همون پیش برید .بیشترین کاری که باید انجام بدید اصلاح سبک زندگی و تنظیم خوابتون هست. احتیاج به این همه دکتر و دارو نیست.منم به تازگی ایشونو پیدا کردم ولی هر جا که کسی میگه باردار نمیشم سریع پیج ایشون رو میگم بهشون. چون حتی کسانی که از نظر دکترا کاندید اهدایی یا آی وی اف هم بودن دارن با دستورات ایشون باردار میشن به لطف خدا. پس شما هم استفاده کتید. پیجشون بسته اس درخواست بدید. لطفا اگر رفتید و نتیجه گرفتید برای من دعا کنید 

bardai .ir@. 

https://instagram.com/bardari.ir?igshid=7fmhmvru3qjy

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

سلام عزیزم خوبی نمیدونم این کاربریت در دسترس باشه یا نه ولی سوالو میپرسم اگر کسی هم بود دید‌ لطفا بگه من ۲۵ رمضان بیاد میتونم برای ازدواج با کسی که دوسش دارم بنویسم بزارم داخل قرآن؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
سلام عزیزم خوبی نمیدونم این کاربریت در دسترس باشه یا نه ولی سوالو میپرسم اگر کسی هم بود دید‌ لطفا بگ ...

براي ازدواج دختر آيه 72 سوره نحل در شب 23 رمضان و آيه 11 سوره شوري در روز 25 رمضان نوشته و اسم دختر را هم بنويسيد ولاي قرآن قرار بدين.

براي   ازدواج   دختر   آيه  72  سوره   نحل   در &nbs ...

عزریزم من میخوام برای ازدواج با فرد مورد علاقه انجام بدم اون چطوره؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤