2777
2789
عنوان

سلام .اخلاق شوهر من

315 بازدید | 24 پست

شوهرای شمام به همه چی خریدتون گیر میدن که من باید بدونم بهم بزنگی بگی بعد بخری ؟؟؟پولشو هر چقد بگی میریزه ولی باید اول مشورت کنی .و ادم فوق العاده اقتصادی هس.بنظرتون این کارا درسته یا قاطی کنم؟😀😊

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

اخلاقش دیگه 😐من اینجوری نیست شوهرم ولی خوب شوهر خواهرم اینجوری 😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم همینه. اول که بدتر بود الان کمتر حرف میزنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

سلام خیر 

با تچکر😎

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

کاراش اشتباهه 

ولی قاطی کردن شما اشتباه‌تره 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چیزای کوچیک مثل لوازم آرایشی و شال و اینجور چیزا نه ولی واسه مانتو و کیف و کفش یا خریدای قیمت بالا مشورت میکنم مثلا زنگ بزن بگو فلان جام از یه مانتو خوشم اومده این قیمته بخرم یا نه ؟نظرشو پرسیدن خیلی بهتره