شوهرای شمام به همه چی خریدتون گیر میدن که من باید بدونم بهم بزنگی بگی بعد بخری ؟؟؟پولشو هر چقد بگی میریزه ولی باید اول مشورت کنی .و ادم فوق العاده اقتصادی هس.بنظرتون این کارا درسته یا قاطی کنم؟😀😊
الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چیزای کوچیک مثل لوازم آرایشی و شال و اینجور چیزا نه ولی واسه مانتو و کیف و کفش یا خریدای قیمت بالا مشورت میکنم مثلا زنگ بزن بگو فلان جام از یه مانتو خوشم اومده این قیمته بخرم یا نه ؟نظرشو پرسیدن خیلی بهتره