2777
2789
عنوان

باز گند زدم 😪

466 بازدید | 27 پست

من جریان زندگیم رو تو چندتا تاپیک قبلی زدم 

مقصر فقط من هم نبودم خلاصه بخاطر بچه هام چندروزی تصمیم گرفتم بشم همون دختر اروم چندسال پیشا اما نه ساده دیروز فهمیده امروز 

تا اینکه دیشب اومده رو گوشیش رمز زده و کلی چت زنده می اومده 

امروز تحمل نکردم و باز هرچی از دهنم دراومد بارش کردم 

قرار بود صبوری کنم و کثافت کاریاش رو بروش نیارم اما باز نتوتستم 

تحملش تو خونه واسم سنگینه 

کسی از اخلاقم و اعتمادم سواستفاده کنم دوست دارم خدا از دنیا خلاصش کنه 

کمکم کنین چکار کنم..... 😔

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اگر به روی مردها جریان خیانت رو بیاری و علنی کنی ترسشون میریزه و سری بعد راحت تر تکرار میکنن من هرچی این مدلی دیدم همین شده. اینجا هم فکر نمیکنم راهکار درستی بهت بدن .لطفا یه مشاور خوب برو .

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏
در چه حده خیانتاش فقط چته یا بیشترم هست؟

چت، دید و بازدید 

اما میگه رابطه ندارم 

میشه مگه؟ خنده دار نیس؟ 

بوهایی میده که صبحش با دعوا از کنارش بیدار میشم 

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
درسته  عشقم بچه هامه  اما یه زن نیاز به مرد داره 😔

جدایی همیشه بده اما گاهی از موندن توو زندگی بهتره.بنظرم پیش یه مشاوره خوب برین هردو و باتوجه به سن بچه ها تصمیم بگیرین.متاسفانه مردا از دلسوزی و عواطف مادرانه سواستفاده میکنن برا آزار دادن بیشتر همسرشون .قوانین تبعیض آمیزم که حمایت میکنه از اونها 

وای عزیزم چقد ناراحت شدم😔😔 میگم یوقت خدایی نکرده خدایی نکرده ایدز نگرفته باشه ک شمام بگیری ازش تو به فیلم دیدم اگ خیلییی کارش همینه با ادمای مختلف حتما یه چکاپ برو

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

چی بگم 

اگه میتونی جدا شو

مادری که فقط عشقش بچه هاش باشند هم فایده نداره

اونا میرمد پی زندگیشون و تو اگر بخای کنارشون هم باشی سر بار عروس و دامادی 

برو پی زندگی خودت خواهر

زندگیتو پاش حروم نکن