2777
2789
عنوان

بهترین کتاب های که مطالعه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین در چه سبکی؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تقریبا همه تاپیک های کتاب گفتم انسوی بهشت فیتزجرالد چوب نروژی موراکامی هرگز رهایم مکن ایشی گورو ...

راستش هیچ کدومشونو نخوندم. کدومشون رو پیشنهاد میکنی اول بخونم?

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

در تاریخ: تاریخ تمدن ویل دورانت، تاریخ ایران کمبریج، مجموعه تاریخ جهان ققنوس، خواب آشفته نفت

رمان تاریخی: مجموعه کارهای الکساندر دوما مخصوصا سه تفنگدار

ادبیات فانتزی بزرگسالان: ارباب حلقه ها و نغمه آتش و یخ

ادبیات فانتزی نوجوانان: هری پاتر و ماجراهای نارنیا

ادبیات نوجوان: امیلی در نیومون، رویای سبز، قصه های مجید

شعرمعاصر: سیاه مشق هوشنگ ابتهاج، کتاب اشعار حسین منزوی و قیصر امین پور

زندگی نامه: پیر پرنیان اندیش، نیمه پنهان ماه، بر بام بلند هم چراغی

ادبیات ایرانی: تمام کارهای نادر ابراهیمی مخصوصا آتش بدون دود، پدر آن دیگری، دایی جان ناپلئون

ادبیات خارجی: زندگی پی، قلعه حیوانات، شازده کوچولو، وحشی، در جست و جوی زمان از دست رفته، بینوایان، کلبه عمو تم

کتاب های علمی کودک و نوجوان: مجموعه چرا و چگونه انتشارات بنفشه

سفرنامه: در جست و جوی حسن و تمام کارهای منصور ضابطیان

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
در تاریخ: تاریخ تمدن ویل دورانت، تاریخ ایران کمبریج، مجموعه تاریخ جهان ققنوس، خواب آشفته نفت رمان ت ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....
تقریبا همه تاپیک های کتاب گفتم انسوی بهشت فیتزجرالد چوب نروژی موراکامی هرگز رهایم مکن ایشی گورو ...

جنگل نروژی

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56