2777
2789
عنوان

بهترین کتاب های که مطالعه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست
۷ ساعت  شب های روشن، مزرعه حیوانات، دنیای سوفی

خیلی عااالی.میتونید بگید تحصیلات و کارتون چیه؟

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....
مترجمش بوده شاید .نویسندش استیو تولتز فک کنم

آهان. شایدم من اشتباه میکنم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. نویسنده ش اقای تولتزه که فک کنم استرالیاییه و مترجمش هم پیمان خاکسار.

آهااااان. اوکی گلم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
والا اخیرا بیشعوری بوده کتاب خاصیه و باید با دید خود انتقادی خونده بشه. یعنی باید خودمونو باهاش اصل ...

باید خیلی ادم متواضعی باشی.

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

جز از کل ،بریت ماری اینجا بود ،مردی بنام اوه ،ملت عشق ، 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
سال سوم کارشناسیم ولی به رشتم علاقه ندارم بیشتر وقتمو کتاب غیر درسی میخونم😂

خیلی خوبه از وقتت خوب استفاده میکنی. 🌹

برنامه های استیو رو میبینی؟

اری بیشترشو بیشتر حوصلم نمیاد فیل,تر شکون وصل کنم برم یوتوب هر چن وقتی ک وصل کنم میرم همرو باهم میبینم دوباره می ره تا چندین وقت بعد ک وصل کنم ولی بیشتر فالن میبینم اینو بخاطر ری اکشنش گذاشتم پروفایل عاشق میمیکشم ینی 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اری بیشترشو بیشتر حوصلم نمیاد فیل,تر شکون وصل کنم برم یوتوب هر چن وقتی ک وصل کنم میرم همرو باهم میبی ...

فکر کنم خیلی هاش توی اینستا هم باشه. 

فکر کنم خیلی هاش توی اینستا هم باشه. 

اره هست راستش بدم میاد نمیرم اینستا اصن

بلندی های بادگیر

شفای زندگی

از دولت عشق

کتاب های جلال آل احمد

هزار خورشید تابان

بادبادک باز

راز شاد زیستن

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop