2777
2789

خانما شما وقتی این حس رو داشتین چیکار میکنین واسه اینکه حالتون خوب شه

همش تو خونه‌م تنهام مجردم دوستام اکثرا دوست پسر دارن وقت واسه من ندارن مث قبل 

هر روز کارم شده گریه 

خیلی تنهایی بده 

خدایا آنچه که طاقت آن نداریم بر دوش ما مگذار..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شو با کسی تو خونه نشستی میگی تنهام؟ تو برای شاد بودن به کسی نیاز نداری 

شما میگین باید چیکار کنم دوست پیدا کردن تو این دوره زمونه راحت نیس 

آدمایی که مث من باشن منو درک کنن سخته پیدا کردن

کلا دو سه تا دوست دارم که باهاشون خیلی صمیمی ام که اکثرا وقتشون آزاد نیس با دوست پسرشون ییا با خونواده شون

شما میگین باید چیکار کنم دوست پیدا کردن تو این دوره زمونه راحت نیس  آدمایی که مث من باشن منو د ...

مشکلت همینه که فکر میکنی کسی تورو درک نمیکنه هر کسی بخواد با خودش بگه این من نمیفهمه این درکم نمیکنه این ادم جالبی نی پس همه باید تنها میبودیم الان 

هر کس به اندازه خودش تورو درک میکنه اول از همه این که کسی درکت نمیکنه از خودت دور کن این خیلی کمکت میکنه از تنهایی در بیای 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
دوست پسر پیدا کن خوب....

با یه پسره دوست شدم ولی دوسم نداشت فقط بخاطر موقعیتم بهم نزدیک شده بود 

به همه کارام گیر میداد میخندیدم ناراحت میشدم ناز میکردم هر کاری میکردم تنها حرفش این بود حوصله تو ندارم گوشیو روی من قطع میکرد بدون اینکه حتی چیزی ازش بخوام