2777
2789

سلام دوستان

من شب قدر تا سحر بیدار بودم. کلیم دعا کردم که امسال دیگه ازدواج کنم. سحر خوابیدم خواب دیدم باردارم! شکمم بزرگ بود. ولی خیلی ناراحت بودم از بارداریم. هی میگفتم خدایا من دلم نمیاد بچه مو بکشم ولی کاش خودت به دنیا نیاریش و من هنوز میخواستم با شوهرم خوش بگذرونم و الان وقت بچه نبود و اینا..

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

خب بزن تو نت تعبیرخواب، بارداری دختر مجرد خودش میاد برات

تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود دختر مجرد همچی خوابی ببینه یعنی رسوایی ب بار میاره. ولی من کلا خیلی سر براه و خلفم. اهل دوس پسر اینام نیستم اصلا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت هر خوابی دیدی به خوب تعبیر کن چون به گفته حضرت محمد (اگه اشتباه نکنم)کسی که اولین تعبیر رو براتون انجام میده ،همون براتون اتفاق میفته

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود دختر مجرد همچی خوابی ببینه یعنی رسوایی ب بار میاره. ولی من کلا خیلی سر ...

یاخدا 

چه تعبیر بدی تو نوشته بود

من تعبیرخواب بلد نیستم

ولی صدقه بده و از خدا بخواه همیشه خوب بمونی تا موقعیت ازدواجت فراهم بشه آن شا الله

هر وقت هر خوابی دیدی به خوب تعبیر کن چون به گفته حضرت محمد (اگه اشتباه نکنم)کسی که اولین تعبیر رو بر ...

خیلی برام جالب بود. از همون شب اصلا از ذهنم نمیره. من ذره ای به بارداری فک نمیکردم  

خیلی برام جالب بود. از همون شب اصلا از ذهنم نمیره. من ذره ای به بارداری فک نمیکردم    

یوقتایی آدم از ناراحتی یه خوابایی میبینه یوقتاییم بخاطر اتفاقات اطرافمونه این خوابا

اما در کل به همه خوابی اعتنا نکن

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻