2777
2789
آره بااصراریه من رفته ،شوهرت حتمابایدبره آخه مشکل مرد خیلی درمانش زمانبرو به راحتی رفع نمیشه ،حتمامت ...

دقیقا مشکل ما همین نمونس🙈🙈😁😁ببخشید مگه تو خونه هم میشه؟ اخه میگن باید همونجا نمونه بدی

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مشکل ما همین نمونس🙈🙈😁😁ببخشید مگه تو خونه هم میشه؟ اخه میگن باید همونجا نمونه بدی

آره از آزمایشگاه یادکترخودت ظرف نمونه رومیگیری بعدبایدهمسرت تا۳الی۴روز نزدیکی نداشته باشه ،باآزمایشگاه یامرکزناباروری نزدیک خونت هماهنگ میکنی که کی هستن بعد بایدکمتراز ۲۰دقیقه بری نمونه روبدی 

منم مشکل تخمک‌گذاری داشتم،پریودهام نامرتب بود دوماه قرص خوردم فایده نداشت بعد دکتر این آمپول را برام نوشت ماه سوم باردار نشدم ماه چهارم hmg هم دکتر برام نوشت ولی اون زمان خیلی کمیاب بود و پیدا نکردم و فقط hcgرا زدم و تو چهارمین ماه باردار شدم،جنسیت بچه هم پسر بود،اکثر کسانی که از این آمپول یا قرص ها استفاده میکنند را دیدم که بچه شون پسر شده

هزینه ش چقدره؟

تومرکزناباروری که ۱سالونیم پیش دادیم ۲۵تومن بود البته قبلناولی این دفعه توآزمایشگاه فک کنم ۳۰تومن الان،مرکزناباروری گرونتره دراصل حتمااونجاانجام بدین آزمایشگاه درصدخطاش بالاست تونمونه اسپرم 

آره از آزمایشگاه یادکترخودت ظرف نمونه رومیگیری بعدبایدهمسرت تا۳الی۴روز نزدیکی نداشته باشه ،باآزمایشگ ...

اینطوری که خیلیییی خوبه پس راضیش میکنم بره مرسی گلم خیالمو راحت کردی

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪
من پریم منظمه چن ماه قرص خوردم نشد. ولی این ماه دکتر امپول بارونم کرد. سه تا هاش ام جی دوتا هاش سی ج ...

من دکترم میگفت سونو نرو که ببینی فولی چنده چون استرس میگیری گفت روز ۱۵ پریود برو امپولتو بزن و اقدام کن اگه فولی داشتی میگیره اگرم نه که هیچ اتفاقی نمیفته همشم یه امپول اچ سی جی بود،منم بیخیال امپولو زدم و اقدام کردم که خدا رو شکر گرفت

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗