2777
2789
خانوما من این ماه پریودیم در حد لکه های قهواییه جوری ک نوارم کثیف نمیشه... البته در حال اقدام بودم ک ...

شاید باردار باشی جوونم

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا یادم نیست فک کنم ۱۴اینابود البته موقعی رفته بودم که پریودیم تازه تموم شده بود ،نه بابا مشکل اصلی ...

شوهر منم این مشکلو داره.چه درمانی الان داره انجام میده؟البته خودممم تنبلی دارم ولی وضعیت رو به نرمال پیدا کردم تا الان

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
دقیقا مشکل ما همین نمونس🙈🙈😁😁ببخشید مگه تو خونه هم میشه؟ اخه میگن باید همونجا نمونه بدی

برا ما رو قبول نکردن خونه نمونه بگیره گفتن حتمن باید تو مرکز باشه.اونجا خودشون اتاق زوجین دارن برا کسایی که نمیتونن خودشون نمونه بگیرن.

من دکترم میگفت سونو نرو که ببینی فولی چنده چون استرس میگیری گفت روز ۱۵ پریود برو امپولتو بزن و اقدام ...

عزیزم ببخشید امپول رو چه موقع از روز باید زد؟؟ مثلا اگه بعد از ظهر بزنیم و شبش بریم اقدام،اشکالی نداره؟؟

خدایا شکرت
عزیزم ببخشید امپول رو چه موقع از روز باید زد؟؟ مثلا اگه بعد از ظهر بزنیم و شبش بریم اقدام،اشکالی ندا ...

دکترم به من گفت ۶ عصر بزن و همون شب تا سه شب پشت سر هم اقدام کن

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗