2777
2789
عنوان

خانوما این یعنی چی؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست
انشالله زود باردار میشه .تا مطمعن نشدی خودتو امیدوار نکن چون داغون میشی .حتما شوهرتو بفرس ازمایش بده

خداروشکر به شوهرم هیچی نگفتم

ولی میگم که الان فقط میخام که سلامت باشم خارج رحمی و غیره نباشه

و پری بیاد میترسم از تاخیر

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

آزمایشت منفیه باردار نیستی خارج رحمی عدد بتا خیلی بالاس مال شما که معلومه منفیه

آخه خانومه منشی دکتر زنان میگفت خارج رحمی علامتی نداره و همون درد زیر دلت کافیه

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خانومه منشی دکتر زنان میگفت خارج رحمی علامتی نداره و همون درد زیر دلت کافیه

نه بابا غلط کرد نترس یه سونو بری معلوم میشه ولی نه نیست خارج رحمی خیالت راحت

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
منم اون روز که جواب گرفته بودم بتام خیلی بالا بود،سی هزار بود زنگ‌زدم به مطب دکترم منشی گفت وااااای ...

واقعا... 

شاید استرس داری یا تخمک گداری دیر شده اینجوری استرس بکشی پری دیر تر میاد

دوست دارم یک لیوان زعفرون بخورم پری فوران کنه تا از استرس بیام بیرون

اما جراتشو ندارم

سلام خانمی شما مشهدی کجا رفتی واسه عکس رنگی

سلام

من هنوز نرفتم عکس رنگی