مامان_آینده_مائده مدیر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عنوان خانوما این یعنی چی؟😢 | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست BHCG (CL)-> 0.7آزمایش خون بارداری دادم یعنی خارج رحمی یا پوچآخه زده بزرگتر از 0.7کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه تورو خدا😭😭😭 دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️ 1398/03/09 | 13:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیتام عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1759 نه خارج رحمی فکرکنم عدد بتا خیلی میره بالا نسبت به سن بارداری تصور کن لحظه زدن آمپول یهو عطسه کنی
afsaneh______67 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 10044 سینه درد شدید. گاهی زیر دلم تیرمیکشه. هنوز پری نشدم نمیدونم چیکارکنم فکر میکنم منفی باشه عزیزم دوستان عزیز لطفا لایکنفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 عزیزمچه ربطی به خارج رحم داره .فقط با سونو میشه فهمید خارج رحمه از منشی دکتر زنان پرسیدم گفت اگه بیشتر نشه یا پوچه یا خارج رحمیه😭 دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 خارج رحمی و پوچ رو سونوگرافی معلوم میکنه ن آزمایش یعنی برم سونو به نظرتون دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
banooyefarvardini عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1017 از منشی دکتر زنان پرسیدم گفت اگه بیشتر نشه یا پوچه یا خارج رحمیه😭 عزیزم اگر بیشتر نشه یعنی هر ۴۸ ساعت عدد بتا دو برابر بشه. نه اینجوری
maman_parisa1 عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 3005 عزیزم ببخشید ولی منفیه.خیلی زود خودتو امیدوار کردی وقتی امضاتو خوندم فک کردم ک واقعا بارداری.اول مطمعن شو تا خودتو عذاب ندی.انشالله بزودی دامنت سبز بشه من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
hirads عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 800 یعنی برم سونو به نظرتون فعلا ببین بارداری یا ن اگه بودی برو اگرم نبود ک ن ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه: 😏 car not R 😏 یعنی: "کار که عار نیست" خارج نرفتید ک بدونید
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 فعلا ببین بارداری یا ن اگه بودی برو اگرم نبود ک ن خوب چه جوری الان بفهمم دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
afsaneh______67 عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 10044 از منشی دکتر زنان پرسیدم گفت اگه بیشتر نشه یا پوچه یا خارج رحمیه😭 منم اون روز که جواب گرفته بودم بتام خیلی بالا بود،سی هزار بودزنگزدم به مطب دکترم منشی گفت وااااای چقدر بالاست احتمالا خارج رحمیه سریع بیا مطبرفتم مطب دکترم گفت نه طبیعیه منشی بیجا کرده منشی چی حالیشه دوستان عزیز لطفا لایکنفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
hirads عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 800 خوب چه جوری الان بفهمم مگه آز ندادی؟خب برو جوابشو بگیر ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه: 😏 car not R 😏 یعنی: "کار که عار نیست" خارج نرفتید ک بدونید
امبرهرد عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7866 آزمایشت منفیه باردار نیستی خارج رحمی عدد بتا خیلی بالاس مال شما که معلومه منفیه یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 چند وقته منتظری عزیزم یکسال و نیمتا حالا اینقدر تاخیر نداشتم دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️
banooyefarvardini عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1017 یکسال و نیم تا حالا اینقدر تاخیر نداشتم انشالله زود باردار میشه .تا مطمعن نشدی خودتو امیدوار نکن چون داغون میشی .حتما شوهرتو بفرس ازمایش بده
مامان_آینده_مائده مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 332 مگه آز ندادی؟خب برو جوابشو بگیر اینترنتی جوابشو دیدم دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️