2777
2789
عنوان

خانوما این یعنی چی؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌چه ربطی به خارج رحم داره .فقط با سونو میشه فهمید خارج رحمه

از منشی دکتر زنان پرسیدم گفت اگه بیشتر نشه یا پوچه یا خارج رحمیه😭

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

خارج رحمی و پوچ رو سونوگرافی معلوم میکنه ن آزمایش    

یعنی برم سونو به نظرتون

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

عزیزم ببخشید ولی منفیه.خیلی زود خودتو امیدوار کردی وقتی امضاتو خوندم فک کردم ک واقعا بارداری.اول مطمعن شو تا خودتو عذاب ندی.انشالله بزودی دامنت سبز بشه

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
یعنی برم سونو به نظرتون

فعلا ببین بارداری یا ن اگه بودی برو اگرم نبود ک ن 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 
فعلا ببین بارداری یا ن اگه بودی برو اگرم نبود ک ن 

خوب چه جوری الان بفهمم

از منشی دکتر زنان پرسیدم گفت اگه بیشتر نشه یا پوچه یا خارج رحمیه😭

منم اون روز که جواب گرفته بودم بتام خیلی بالا بود،سی هزار بود

زنگ‌زدم به مطب دکترم منشی گفت وااااای چقدر بالاست احتمالا خارج رحمیه سریع بیا مطب

رفتم مطب دکترم گفت نه طبیعیه منشی بیجا کرده منشی چی حالیشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
خوب چه جوری الان بفهمم

مگه آز ندادی؟خب برو جوابشو بگیر 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 
چند وقته منتظری عزیزم

یکسال و نیم

تا حالا اینقدر تاخیر نداشتم