2777
2789
عنوان

یعنی بکارت نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25480 بازدید | 71 پست
مال من کلی خون اومد ولی فرداش پریود شدم آخرش نفهمیدم خون خودش بود یا مال پریودی؟یا از استرس پریود ...

فک کنم دیگه به اون پریود نمیگن

منم فرداش به مدت ۳ روز خونریزی داشتم ولی مقدارش از پری کمتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما هر دو منتظر خون بودیم بعد من می گفتم اومد گفت نه دیگه آخرشه نمیاد    خیلی کوچولو بو ...

نههههههه چقدر کوچولو بودید

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

استارتر عزیزم برو شور کن همون ۱ ماه پیش خواهرشوهرم خون نیومد داماد یه فرتنه انداخته بود که به پدرش گفته بود داد میزد اگه من نبودم خواهرشوهرم الان بیچاره شده بود گفتم مگه شهر هرته پزشک قانونی داریم و ماما بعدش بردن دیدن دختره.اونم خیلی دختر پاک و نمازخون

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 

بخودت شک داری😅😅

احتمال زیاد ارتجاعی بودی خونریری نداشتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یهو بعد هشت سال بیام چی بگم آخه چیوتوضیح بدم

خب یجوری براش توضیح بده مثلا بگو یکی از بچه های نی نی سایت یا دوستم اینجور بوده بعد رفته دکتر گفتش ارتجاعی هستی همه که خون نداشتن,بعد بگو چقد شوهرش بی فرهنگ بوده اخرش خیط شده

اره متاسفانه ذهنیتشون اینه که حتما باید خون بیاد این جوری جا افتاده واسشون  خوب ببین اون که مشا ...

میتونی یه بار یه مطلب اینترنت براش بخونی به خودت ربطش نده بخون که بگو راستی فلانی میدونی بکارت چند نوعه همشو بخون بدونه که یه مورد هست خونریزی نداره مطمعن باش اگه یه درصد بهت شک داشت ۸سال باهات زندگی نمیکرد حساس شدی

تیکر تولدپسرم