2777
2789
عنوان

بچه ها یه دقیقه میاین

126 بازدید | 10 پست

من چهاروز عقب انداختم ..قبل از پریودی دهانم تلخ بود.کلا یه روز درد سینه دارم یه روز ندارم..دیروز خیلی درد پریودی و سینه درد داشتم ک گفتم پریود میشم..ک  نشدم.الانم ن دانم تلخه نه درد پریودی دارم سینه دردم خییییلی کم شده.کسی بوده اینجور بوده باشه باردار باشه...که یه روز درد داشته باشه یه روز نه

چه صبری داری! خانمای سایت از یه هفته قبل پریود تا پوعدمون هرروز بی بی میگیرن. به زمان شما برسن که همه میرن از میدن

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس منفی شده دلم نمیاد ک بزنم...دوساله منتظرم

بزن میدونم وقتی منتظری و جواب منفی میشه چه حالی میشه آدم. من از وقتی دخترم یک سالش شد دیگه جلوگیری نکردم ولی شوهرم خودش جلوگیری میکنه و دیگه بچه نمیخواد فعلا. منم هرماه یه ادایی در میارم که بتونم باردار بشم و الان سه ساله منتظرم هر ماه. حتی یه موقع ۱۱روز عقب انداختم ولی باردار نبودم و تنبلی داشتم. ولی یه بی بی که چیزی نیست بزن. ازمایش خون خیلی حال آدنو میگیره. بگیر جوابشم به من بگو. ایشااله که مثبته

بزن میدونم وقتی منتظری و جواب منفی میشه چه حالی میشه آدم. من از وقتی دخترم یک سالش شد دیگه جلوگیری ن ...

دعا کن برام دارو گیاهی خوردم .دعام کن مثبت باشه همینجا میام میگم اگه مثبت بود...کلا یه روز درد پریودی دارم یه روز ندارم.

دعا کن برام دارو گیاهی خوردم .دعام کن مثبت باشه همینجا میام میگم اگه مثبت بود...کلا یه روز درد پریود ...

ایشااله که مثبته😍 منو ریپلای کن یا لایک کن تا ببینم خوشحال بشم😊