2777
2789
عنوان

چرا دوست پسر؟؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 50 پست
😂😂😂خدایی یسوال انقدتلفنی حرف میزنن چی میگن😆مابیشترازده دیقه باهم حرف نداریم😐

خخخخخخ

حرف خودش میاد راجع ب روزمره میگی دعوا میشه بعد با قربون صدقه حل میشه و بعد دوباره. ک این از بازه ۴۰ دقیقه تا یه ساعت و خورده طول میکشه   

prove yourself to yourself not others

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=91896847]عزیزم زندگی شخصیشونه خودشون میدونن[/QUOTE نمیام دوست بشن یا نشن،  میگم اصلا چر ...

به جای خاصی نمیریم

این قانون طبیعته،گرایش به جنس مخالف

رابطه داشتن خوبه، اما به شرط اینکه تو خانواده یادگرفته باشیم چطور تو رابطه باشیم و آسیب نبینیم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
😂😂😂خدایی یسوال انقدتلفنی حرف میزنن چی میگن😆مابیشترازده دیقه باهم حرف نداریم😐

من و شوهرم یه بار از ۱۰ شب شروع کردیم به تلفن حرف زدن، ساعت ۴صبح اتفاقی شوهرم گفت خوب چه خبر؟

پسر عموش از خنده ترکید اون طرف تا کی سوژه کرده بود میگفت بعد ۶ساعت هنوز میگه چه خبر😂😂😂

جالبه همشم آخرش  یا کاته، فحش و آه و نفرینه، مدتی افسردگی،وابستگی پوچ،همشم اگه درصد بگیریم 80 به 20 خانما بیشتر لطمه میخورن، اخه چرا؟؟ارزش ما خیلی بالاتر از ایناست.... 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
الان من میخوام کات کنم نمتونم😑چیکا کنم😄

لامصبا نمیزارن ک. منم خودمو زدم ب در و دیوار کات کنم با التماس نزاش. اما باید بی رحم بود   

من خودم یکیو به بدترین نحو کاتیدم 

prove yourself to yourself not others
یاخود خدا شیش ساااعت چی میگین😄

فقط یادمه گوشم عرق کرده بود بس که گوشیو چسپونده بودم😂😂

یادش بخیر😎