2777
2789
عنوان

چرا دوست پسر؟؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی😄😄😄خوشبخت باشیدعزیزم😘

واقعا یادش بخیر ماهم با شوهرم زیاد تلفنی صحبت میکردیم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
اوووخی طفلی  ولی درکل ازادم خیلی مظلوم واویزون خوشم نمیاااد

آره تو فک کن من خیلی با این کات کردم طرف مجازی بود ینی پدرمو دآورد انقدر پی ام میداد با آیدی های جدید آخرسر دیدم دست برنمیداره بهش یه چی گفتم طفلی فرستاد خیلی نامردی و..... رفت . هعیییی

prove yourself to yourself not others
اوووخی طفلی  ولی درکل ازادم خیلی مظلوم واویزون خوشم نمیاااد

این آویزون و خوب اومدی. واقعا برازنده همه ی خانمهای متاهل دوست پسر داره!!! 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

خانمای متاهل بزرگوار شما که خودتون جنس مخالف دارید دم دستتون دیگه چه کششی به جنس مخالف دیگه دارید، به نظرم این دیگه اسمش کشش نیست اسمش کرمه!! 

😄😄😄سرویس میکنن ادمو..چی گفتی یادبگیریم😄

یجا یکی مزاحمم بود بهش گفتم پسرا از چی خیلی بدشون میاد بهش بگم یه چیز خیلی بدی گفت   

منم همونو علیهش بکار بردم   

الان وسوسه شدم براش بفرستم منو ببخش اما آبجیم نمیزاره 

prove yourself to yourself not others