بچه ها شما چطور برنامه ریزی میکنین ک خونتون همیشه مرتب و تمیزه..وااای من از بس شستمو سابیدم خسته شدم ولی متاسفانه دوباره همه جا کثیف میشه بااینکه خیلی تمیز و بانظم هستم..خواهشا راهکار بدین..
ولی من بیشتر بخاطر دختر کوچیکم ک اینجوریم همش فوضول ب وسیلا کابینتا و دستاشو میماله رو کابینت کفرم در میاد هر روز باید دستمال بکشم رو کابینتاو پاکشون کن
خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب عزیزم هروقت میخایتمیزکاری کنی از خود شوهرت بخواه لباساووسایلشو جمع کنه
هعععییی چهارساله زبونم مو در اورد از بس گفتم..بهش میگم از بیرون میای ب جا اینکه لباساتو پرت کنی رو مبل بذار تو کمد ک منم اذیت نشم..ولی کو گوش شنوا..لجبازه خیلی میگه مگه تو چیکار میکتی تو خونه..وقتی توخونس انگار دینامیت ترکیده تو خونه
مخصوصا اگه کابینتا ام دی ف باشه ک دیگه زجر اوره الان پاک میکنی دودیقه بعد هنوز جای انگشت میبینی روشو ...
اینقدر وسواس نباش خودتو از پا میندازی، بهدشوهرتم بگو لباساشو و وسایلشو سرجاش بزاره ، من اول زندگی مثل شما بودم خوتم مثل روز اول بود همیشه تمیز و برق میزد اما دو ساله پا درد گرفتم بخاطر تمیزکاریای هرروزم ،
قانون بذار هرچيزي برداشتيد بسرعت سرجاش بذاريد..قانون بذار هركي مسيول جمع اوري كاراي خودشه..شبها زودتر بخوابيد..از شب قبل اولويت ب ترتيب كاراي خونت و اولويت برنامه هاي كليت بنويس ..
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...