2777
2789
عنوان

نظافت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 48 پست
وااای لعنتی هیچوقت کارای اشپزخونه تمومی نداره...

واقعن با این حرفت موافقم منم کلافه شدم 

ولی من بیشتر بخاطر دختر کوچیکم ک اینجوریم همش فوضول ب وسیلا کابینتا و دستاشو میماله رو کابینت کفرم در میاد هر روز باید دستمال بکشم رو کابینتاو پاکشون کن

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام در حال جمع کردنم ماهی یکبار هم برای نظافت کلی کارگر میگیرم

اره پیشنهاد خوبیه من همیشه بهش فک میکنم ولی عملیش نکردم تالا  

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  
واقعن با این حرفت موافقم منم کلافه شدم  ولی من بیشتر بخاطر دختر کوچیکم ک اینجوریم همش فوضول ب ...

مخصوصا اگه کابینتا ام دی ف باشه ک دیگه زجر اوره الان پاک میکنی دودیقه بعد هنوز جای انگشت میبینی روشون  

هفته ای بار؟؟بعد جایی خاک نمیگیره یا فرشات در طول هفته دیگه احتیاج ب جارو نداره؟؟

نه عزیزم خاک که اصلا

آشغالم که رو‌فرش‌نمیریزه دیگه

اتفاقا ازوناییم ک هرکی میبینه جلو‌روم‌و‌پشت سرم از تمیزی خونم میگه و‌میپرسن چیکا میکنم چی میزنم

من کاری ندارم فقط نمیذارم زیاد بهم ریخته بشه ، ازونورم زود تموم ‌میشه نظافتم

اگه ت ل گرام دارید، با این گروه پیش برید عالیه

اولین گروه تخصصی خانه داری به سبک مدرن

❤زندگی هزاران نفر با انرژی خاص این گروه تغییر کرده شماهم میتونید تو جمع ما باشید

لینک کانال
@khanomayekhalagh
آی دی تبلیغات⏬
@nastaran14676
ورود به دنیای زیبای ما👇
https://t.me/joinchat/Dn2thUngY5ZuhlPKpbfOyQ

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍
خب عزیزم هروقت میخای‌تمیزکاری کنی از خود شوهرت بخواه لباسا‌و‌وسایلشو جمع کنه

هعععییی چهارساله زبونم مو در اورد از بس گفتم..بهش میگم از بیرون میای ب جا اینکه لباساتو پرت کنی رو مبل بذار تو کمد ک منم اذیت نشم..ولی کو گوش شنوا..لجبازه خیلی میگه مگه تو چیکار میکتی تو خونه..وقتی توخونس انگار دینامیت ترکیده تو خونه

مخصوصا اگه کابینتا ام دی ف باشه ک دیگه زجر اوره الان پاک میکنی دودیقه بعد هنوز جای انگشت میبینی روشو ...

اینقدر وسواس نباش خودتو از پا میندازی، بهدشوهرتم بگو لباساشو و وسایلشو سرجاش بزاره ، من اول زندگی مثل شما بودم خوتم مثل روز اول بود همیشه تمیز و برق میزد اما دو ساله پا درد گرفتم بخاطر تمیزکاریای هرروزم ، 

قانون بذار هرچيزي برداشتيد بسرعت سرجاش بذاريد..قانون بذار هركي مسيول جمع اوري كاراي خودشه..شبها زودتر بخوابيد..از شب قبل اولويت ب ترتيب كاراي خونت و اولويت برنامه هاي كليت بنويس ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...