2777
2789
عنوان

نظافت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 48 پست

ولی من یه چیزی فهمیدم کاربراکه میگن خونمون ترکیده بعدکه عکس میذارن چندتاتکه لباس واسباب بازی وسطه اینقدرم خونشون تمیزه ادم ازخونه ی خودش خجالت می کشه😦

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
وقت زایمانت کیه؟؟؟انشاالله اسم نینیتو چی میزاری؟؟؟ سیسمونی اماده کردی براش ازچند هفتگی جنسیت بچرو ...

اخرتیر به امیدخدا..دعاکنین..از شانزده هفتگی قطعی فهمیدم عزیز..سیسمونیو ک مامان اینا قراره بیارن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرتیر به امیدخدا..دعاکنین..از شانزده هفتگی قطعی فهمیدم عزیز..سیسمونیو ک مامان اینا قراره بیارن &nbs ...

ب سلامتی عزیزم 

انشاالله قدمش خیر

پیشاپیش تبریک میگم عزیز

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

وای منم همین مشکل داشتم مخصوصا وقتی دخترم شروع به راه  رفتن کرد همش در حال تمیزکاری بودم ولی بازمخونم کثیف بود الان دیگه توس طول همه خودم جا به جایی ها و کارای روزمره انجام میدم نمیزارم ریخت و پاش بشه هر ماه یا دوهفته یه بارم از شرکت خدمات نظافت منزل نیرو میارم برای سابیدن خونه برق انداختن چون واقعا نمی تونم خودم