بچه ها شما چطور برنامه ریزی میکنین ک خونتون همیشه مرتب و تمیزه..وااای من از بس شستمو سابیدم خسته شدم ولی متاسفانه دوباره همه جا کثیف میشه بااینکه خیلی تمیز و بانظم هستم..خواهشا راهکار بدین..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنامه داشته باش مثلا من اخر هفته ها حوله دست و حمام میشورم اخرماه ملافه و پتو وسطای هفته وسایل چوبی و کابینت و یخچال و گاز و تمیز میکنم بقیه روزاهم کارای روزمره
من در هفته دو روز مشخص مثلا یکشنبه وچهارشنبه رو اختصاص میدم به نظافت خونه حتی اگه تمیز باشه از آشپزخونه شروع میکنم تا حال و اتاق ها و سرویس بهداشتی و... واینکه شوهرمو موظف کردم به اینکه مرتب ومنظم باشه خودمم قاعدتا هستم مرتب بخاطر همین همیشه خونم مرتب هست
همون لحظه ک چیزی را برمیداری بعد سرجای خودش قراربگیره یه دستمالم آماده بزار هروقت ک کثیف میشه اپنی جایی سریع دستمال بکش سینکتو همیشه براق نگه دار یه گردگیری و جاروبرقیه ک اونم آخر هفته
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……