2777
2789

زابل با شهرسوختش بااون قدمت تاريخيش با قلعه هايه مختلفش، قلعه رستم و .... 

يه تور مسافرتى نداره 

از اون ور كيش التماسيه! 

يا كرمان اونم خوبه ولى توجهى نشده بهش

تاااازه یاد گرفتن فقط شمال و جنوب تفريحى نيستن، يه نيم نگاهى به غرب و كردستانم ميندازن يا تازه فهميدن شماله خوزستان كوير نيست!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ندانستن خیلی چیز بدیهمن خیلی ها رو دیدم که فکر میکنن غیر شمال همه ایران کویر هست و یدونه درخت ...

از ماست كه بر ماست، بعد همينا قرض ميكنن برن تركيه درحالى كه كشور خودمون زيباست

مردم زیر بلیط رسانه ها هستن ،مسیولین اخوندا هم هر کدوم به شهرا خودشون رسیدن باند و پارتی درست کردن ، والا کل کشور ایران تاریخیه ،همه شهرا باغ وعمارت داره یا داشته از عمد تخریب کردن ومدام تبلغ کردن که این شهرا چیزی ندارن ، مسجد تاریخی ،حمام تاریخی ،موزه ، ومرکز خرید همه شهرا دارن ،اماکن تاریخی هم دارن بعضی ها رو از عمد تخریب کردن این جا ایرانه 

یه چیزی میگم دلخور نشید درسته که گردشگری باعث درآمد و اشتغال میشه اما تا فرهنگش جا نیفتاده والله هر جا گردشگر نره راحت تره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی میگم دلخور نشید درسته که گردشگری باعث درآمد و اشتغال میشه اما تا فرهنگش جا نیفتاده والله هر ...

دقييقا، كاش يكم جا بيوفته ملت دل بسوزونن واسه طبيعت و واسه بناهايه تاريخى