2777
2789
عنوان

مامانم 20هزارتومان پولمو برداشته نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواظب باشین تو این تاپیک دل نشکنین یا علی  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
چه جوری پس پول میدن نت میگیرین میان نی نی سایت آخه بخدا الان همش تاپیک های دروغ میزارن سرگرم بشن&nbs ...

اره شماراست میگی ایشالاه یه روز سرت بیاد تاببینی ادم گیره هزارتومنم میشه

چرا اینطوری حرف می زنید

تو بعضی تاپیک می باید از بدبختی تون می گید که نداریم چند ماه گوشت نخوردیم الان پول این بنده خدا رو بی ارزش جلوه می دید

نداره کسی رو بهش پول بده چی کار کنه برو دزدی

مادرش کار زشتی کرده وقتی به دخترش پول نمی ده پولشو بی اجازه بر داره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
مواظب باشین تو این تاپیک دل نشکنین یا علی    

ن بابا چرا دل بشکنیم بخدا تواین مدت اینقد تاپیک دروغ خوندم لفسردگی گرفتم مادرآدم ۲۰ هزارم بیشتر ارزش داره مگه نداره اصلا برداشته باشه چی میشه مادر دیگه یعنی قد ۲۰ تومن خرجت نکرده حالا بیای آبروشو ببری 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗

بخدا دلم گرفت انتظار نداشتم نی نی سایتیا اینطوری زود دل بشکنن.....خواهشا یه نفر گزارش بزنه....دیگه تاما همچین ملت همدردی داریم وضعمون ازاین بهترنمیشع واقعا دست بعضیاتون دردنکنه

بخدا دلم گرفت انتظار نداشتم نی نی سایتیا اینطوری زود دل بشکنن.....خواهشا یه نفر گزارش بزنه....دیگه ت ...

عزیزم اینجا تریپ لاکچری برمیدارن وگرنه خودشون حساب صد تا تک تومنیشون رو هم دارن!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عزیزم اینجا تریپ لاکچری برمیدارن وگرنه خودشون حساب صد تا تک تومنیشون رو هم دارن!

ولی دل شکستن هنرنیس بخدا.....نداری مگه پزدادن داره دروغ گفتن داره هزاربار جون به لب شدم تااین تاپیکو نوشتم....عزیزم میشه گزارش بزنی