2777
2789
عنوان

مامانم 20هزارتومان پولمو برداشته نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش چاخان بابا باور نکنید همین مونده بیان بگن مامانم ۲۰ هزار پولمو برداشته آخه ۲۰ هزارم پولی ملت و خنگ گی. آوردن بخلطره ۲۰ هزار بیای تاپیک بزنی 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
وضع ماليتون خيلي ضعيفه كه ٢٠تومن برات خيليييي پوله؟؟؟ مادرته 

ربطی به وضعیت مالی نداره،

۲۰ تومنم ۲۰ تومنه،با توجه به اینکه از خانوادش پول نمی گیره و نامزدشم بهش کم پول میده ۲۰ تومن خودش خیلیه

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋

عزیزم 20تومن که چیزی نیست نمیدونم بین تو ومادرتون چه رابطه ای هست ولی من اگر چیزی هم نداشته باشم مادرم ازم درخواست کنه از زیر سنگ هم پیدا میکنم

ازش بخواه هروقت نیازی داشتن به شما بگن 

دعا کنید خدا برای دومین بار دامنو سبز کنه وبهم دختر بده عاشق اینم دختر مثل خودم داشته باشم 
همش چاخان بابا باور نکنید همین مونده بیان بگن مامانم ۲۰ هزار پولمو برداشته آخه ۲۰ هزارم پولی ملت و خ ...

باشه باورنکن شما بله واسه شما مایه دارا چیزی نیس ولی مابا20هزارتومن چندروز رو میگذرونیم

عزیزم من ادم میشناسم دو تومن ندارن نون بخرن

چه جوری پس پول میدن نت میگیرین میان نی نی سایت آخه بخدا الان همش تاپیک های دروغ میزارن سرگرم بشن 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
چه جوری پس پول میدن نت میگیرین میان نی نی سایت آخه بخدا الان همش تاپیک های دروغ میزارن سرگرم بشن&nbs ...

نه من تو اقوام مسشناسم

اینجا رو نمیدونم

ولی با وجود این همه گرونی و بی ارزش شدن پول هنوزم خیلیا لنگ هزار تومنن🙁