واقعامنم دیگه دیوونه شدم ازتبلیغ ایت سایت یه کم دستت اینور اونورمیشه فورا یه تبلیغ بازمیشه ازیه طرفم کور شدیم ازاین تبلیغ ها😡😡😡😡
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بچه ها یه نفر تاپیک بزنه همه لایک کنیم و نی نی یارا رو اونجا تگ کنیم
یه تاپیک جدید
بزنم یا میزنین؟
ده سال دیگر با فریاد وارد خانه می شوی داد می زنی عشق های من کجان؟ بچه هایمان با دو به سمتت می آیند دختر کوچکمان ، پرنسس من و تو تاتی تاتی کنان به سمتت می اید . ان ها را بغل می کنی به جای هر یک ساعت دوری از انها بوسه ای روی گونه شان می نشانی. سپس به سمتم می آیی دوباره مثل ده سال پیش نگاهم به نگاهت گره می خوره . دستت را بالا می بری ، به سمتم می ایی ، عقب می روم ، جلو می ایی . عاشقت می شوم ، بغلم می کنی . بوسه ای پر از عشق مانند ده سال پیش به من هدیه می دهی و من میگویم که تنها مجنون دنیا تو و تنها لیلا ، لیلای مجنون من هستم ...💘💖💕 تیکر عقدمه👰🤵
دیروز تاپیک نی نی یار را دیدم که در مورد این که فلان موضوع ممنوعه واقعا حالت تهوع گرفتم!! خجالت نمیکشید واقعا؟ چندین روزه کاربرها همه جور تاپیک میزنند. اعتراض و خواسته دارند و از سایت راضی نیستند. کوچکترین عکس العمل و واکنشی ندارید. انگار یک مشت گوسفند توی این سایت ریختید که بچرند و از چرخششون پول دربیارید. بعد تاپیک میزنید چی ممنوعه؟ مدیریت یعنی ممنوع کردن فقط؟ به کدوم قانون شما این همه ممنوع میکنید؟ اصلا نمیشه حرف زد. الان هم که این همه تبلیغ!!!! چرا نی نی سایت به اون خوبی رو به کثافت کشوندید؟
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
خو همین تاپیکو لایک کنن هر چند ارزنی برا هیچ احدی اهمیت نداره این لایکا و اعتراضا
باید یه تاپیک باشه ک قدیمیه ک رفتن هم دوباره بیان
ده سال دیگر با فریاد وارد خانه می شوی داد می زنی عشق های من کجان؟ بچه هایمان با دو به سمتت می آیند دختر کوچکمان ، پرنسس من و تو تاتی تاتی کنان به سمتت می اید . ان ها را بغل می کنی به جای هر یک ساعت دوری از انها بوسه ای روی گونه شان می نشانی. سپس به سمتم می آیی دوباره مثل ده سال پیش نگاهم به نگاهت گره می خوره . دستت را بالا می بری ، به سمتم می ایی ، عقب می روم ، جلو می ایی . عاشقت می شوم ، بغلم می کنی . بوسه ای پر از عشق مانند ده سال پیش به من هدیه می دهی و من میگویم که تنها مجنون دنیا تو و تنها لیلا ، لیلای مجنون من هستم ...💘💖💕 تیکر عقدمه👰🤵