2777
2789
عنوان

سرلاک گندم و میوه

2120 بازدید | 7 پست

سلام ۰مامانای گل دختر من ۶ماه و ۵روزشه ۰از ۵و۵ ماهگی بهش فرنی ارد برنج ک حودمون درست کردیم دادم مشکلی پیش نیومد ۰الان میخام بهش سرلاک باطعم گندم و میوه بدم ولی روش نوشته از ۸ماهگی ۰بنظرتون بدم مشکلی پیش میاد؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

سرلاک گندم بده فعلا 

حریره بادوم هم خوبه

من سرلاک گندم و میوه رو همون 8 میدادم چون یکم سنگین تر از فرنیه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
سرلاک گندم بده فعلا  حریره بادوم هم خوبه من سرلاک گندم و میوه رو همون 8 میدادم چون یکم سنگین ...

پس یعنی اینو ندم ؟

گندم خالی بدم بش؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی اینو ندم ؟ گندم خالی بدم بش؟

نه پنج و نیم زوده نده

گندم بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
۶ماه و ۶روزشه

بنظر من صبر کن 

ممکنه براش سنگین باشه

پس الان سرلاک با طعم گندم خالی بدم؟

آره بهتره