2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطبش تو میدون سپاه وای فک‌کنم شماره نداره. روزهای زوج مطبه. روزهای فرد کلینیک‌مهر عظیمیه هست بغل بیمارستان تخت جمشید. باید زنگ بزنی به اونجا یا برای کلینیک یا برای مطب از همونجا وقت بگیری. شمارشو از تو نت سرچ کن میاره

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤

من از ماه 6 به دلیل اینکه پزشکم که تهران بود (خودم ساکن کرج هستم) به مسافرت رفتن اومدم تحت نظر ایشون . از ماه هشت که مدام ورم داشتم و حالم بد بود چند بار حتی اورژانسی و با گریه به ایشون مراجعه کردم که حالم خوب نیست و ... ایشون اعتقاد داشتن که همسرم زیاد نازم رو می کشه و من خودم رو لوس می کنم دریغ از اینکه یه آزمایش و یا چکابی برام بنویسه ، توی کلینیک مهر تو عظیمه ویزیت می کنن اونم چند تا چندتا با هم . خلاصه زمانه زایمانم رو خیلی خیلی دیرتر از زمان واقعی برام زده بودن که من بعده کلی التماس که من گفتم خودم می دونم کی زمانه زایمانمه رضایت دادن و یه هفته زودترش کردند ، دقیقا روزی که بهشون گفته بودم درد طبیعی گرفتتم ، بچه بریج بود و امکان زایمان طبیعی نداشتم ، از ساعت 12 دردم شروع شد ، ولی گفتم زشته زنگ بزنم ، ساعت 7 صبح شروع کردیم به زنگ زدن به ایشون تا 11:30 ، موبایلشون ، منزل و بیمارستان اکبر آبادی ، بیمارستان کسری کرج هرکاری کردن ایشون پاسخگو نبودن . خلاصه 40 روز بعد زایمان مجددا رفتم پیششون قضیه رو گفتم کلی بهشون برخورد که چرا جلوی بقیه مریض ها از اینکه چطور سرکارم گذاشتن گفتم ، و البته بازم بهش گفتم که من همچنان حالم خوب نیست و بدترم شدم ولی ایشون با خنده پیچوندم و همون حرف نامربوط قبی رو راجع به لوس بودنم زدن . تو 8 ماهگی دخترم اونم شانسی تو آزمایشات دوره ای شرکت ، پزشک شرکت با توجه به نتیجه آزمایشم به کارکرد کلیه ام شک کرد ، و منو معرفی کردن به نفرولوژیست ، از اون موقع سه سال می گذره ، همه بلااستثنا می گن من تو بارداری مسمومیت گرفته بودم و پزشکم متوجه نشده و تو طولانی مدت پروتئین اوری شدید داشتم که درحال حاضر اوضاع کلیه هام شدید خرابه

و کاردکشون از نصف کمتره، فعلا که بهم گفتن باید کورتون های خیلی قوی مصرف کنم شاید عدد دفع پروتئینم پایین بیاد .خانمهای باردار شما بیمار نیستید فقط باردارید توروخدا موقع بارداری دنبال دکتر معروف و الکی حاذق که شما رو فقط به چشمه منبع درآمد و کاسبی می بینند نرید ، تو همه کشورها زمان بارداری می رن تحت نظر ما ما . در صورت مشکل بهشون پزشک متخصص معرفی می کنن .حداقل دنباله دکتری که نتونه براتون وقت بگذاره و براتون اهمیت قائل بشنه نباشین

من از ماه 6 به دلیل اینکه پزشکم که تهران بود (خودم ساکن کرج هستم) به مسافرت رفتن اومدم تحت نظر ایشون ...

ممنون عزيزم که اينقدر وقت گذاشتين..خيلي ناراحت شدم براتون ايشالا سلامتي کاملتونو بدست بيارين..درکتون ميکنم چون خيلي بلاها از دولتي سرهمين دکتراي به ظاهر دکتر سرم اومده و ترسيدم حالا ..البته من باردار نيستم ..برا مشکل ديگه اي نياز به پزشک داشتم ..فعلا يه دکت انتخاب کردم ديگه اميد به خدا..شمام مراقب خودتون باشين ايشالا زودتر خوب ميشين