2777
2789
عنوان

مشکل بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حرفو به همسرم میزنم البته هنوز به ماپیشنهاد نشده اماواقعا دلم راضی نمیشه بچه ی یه زن دیگرو ...

اگه بهتون پیشنهاد شد خیلی درموردش فکر کنین.چون شما مسئولید در قبال اون بچه

نه متاسفانه.ما همدان هستیم

اینو ب نظرم حتما بیایین پیشش.اخه منم باردار میشم منتها قلب تشکیل نمیشه و سقط میشه.همسرم از دی اف ای داد دکتر گفت خیلی ضعیفه و گفت سیگار وقلیون و کلا دود نکش.همیشه با اب سرد خودتو بشور.غذاهای گرم بخور.یه سری دارو داد.تا ببینیم خدا چی میخواد.

اینهمه بچه بی سرپرست

اینهمه بچه که آرزوشونه یکبار

فقط یکبار طعم آغوش پدر و مادر رو بچشن

بچه خود آدم باشه یا نباشه

مهم منشا نیست

مهم وجود بچه و موهبت الهیه که نصیب کسی میشه

حضرت علی علیهم السلام خطاب به امام حسن علیه السلام میفرمایند خداوند در سه شرایط در استجابت دعا و خواسته تعلل میکنه

یا به انتظار کامل و وسیع تر شدن جزای آرزومند

یا برای بخشیدن چیزی بهتر از خواسته بنده به ایشان

یا که تعلل میشه چون خواسته مایه تباهی دین بندست

کجا ایستادید برادر؟

خداوند بهتون فرزند نداده اما به جای اون چیزی بهتون داده که در قلبتون محفوظه

نمیدونم میتونید متوجه بشید یا نه...

خداوند تو این شرایط چی ازتون میخواد؟

فرزند دار شدنتون چقدر اهمیت داره؟

چه سودی حاصل میشه از این امر؟

خواسته شما خودخواهیه یا ممکنه خواسته خاشعانه دیگری هم داشته باشید؟

هر وقت به پاسخ این سوالات رسیدید متوجه خیلی چیزها میشید

ان شاءالله برسید به خواستتون

روز خوش 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینو ب نظرم حتما بیایین پیشش.اخه منم باردار میشم منتها قلب تشکیل نمیشه و سقط میشه.همسرم از دی اف ای ...

به شوهرمنم همینو گفتن بعد ۷سال که کم تحرکی داره .تازه گفتن دی اف ای هم مشکل داره . متاسفم واسه هر چی دکتر ای بی سواد بعد میگن تهران دکتراش خوبن .تازه بازم بهم میگفتن بیا ایوی اف که خودم قبول نکردم دیگه .هرچی بیشتر از دکترا ناامید شدم به خدا بیشتر امیدوار شدم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔