2777
2789
عنوان

مشکل بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ب نظرم حتما بیایین پیشش.اخه منم باردار میشم منتها قلب تشکیل نمیشه و سقط میشه.همسرم از دی اف ای ...

اتفاقا به منم میگن با آب سرد طهارت کن .چون آب گرم اسپرم رو از بین میبره.توکل به خدا

دارو مصرف نکرد شوهرت؟

همون داروهای تکراری که تو این سالها بهش دادن دوباره داد.سینال اف فقط اضافه شد .ویتامین ای و سلن چیچی که یادم نیست بقیشو پنجشنبه باید بره ازمایش ببینه چیشده

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دارو مصرف نکرد شوهرت؟

البته قبلش دوماه طب سنتی رفت .طب سنتی اگه یه جای معتبر پیدا کنیم  خیلی بهتر 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اینهمه بچه بی سرپرست اینهمه بچه که آرزوشونه یکبار فقط یکبار طعم آغوش پدر و مادر رو بچشن بچه خو ...

من از 15سالگی یه آرزوی بزرگ کردم و گفتم باید بهش برسم اونم اینکه به جز بچه خودم بایدیه بچه دیگرو هم به فرزندی قبول کنم ولی متاسفانه خانوم قبول نمیکنه

من از 15سالگی یه آرزوی بزرگ کردم و گفتم باید بهش برسم اونم اینکه به جز بچه خودم بایدیه بچه دیگرو هم ...

خب شما بازم میخواین بچه خودتونو نه اینکه فقط فرزند خوانده رو بخواین:-)

البته میفهمم آدما با هم متفاوتن

من خیلی دوست دارم بچه ای رو به فرزندی بگیرم

نه اینکه فقط تامینش کنم

شرایط اجازه اینو بهم نمیده که یه بچه رو بیارم تو زندگیم

چون اوضاع جوریه که قطعا نمیتونم به اندازه کافی بهش توجه داشته باشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میشه بپرسم مشکل همسرتون چی بود؟

اسپرم ضعیف. کلش ۲۰ میلیون  بود با تحرک ۲۳ درصد a+b

موفولوژی ۲۰ درصد.

واریکوسل گرید دو. که عمل نکرد دارو خورد ویتامین سی زینک ای جنسینگ ژل رویال‌‌. ال آرژنین.

یه ماه خورد من باردار شدم بچم دختره.

الان برای بچه دوم که پسر میخواد دکتر گفته باید واریکوسل رو عمل کنه.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اسپرم ضعیف. کلش ۲۰ میلیون  بود با تحرک ۲۳ درصد a+b موفولوژی ۲۰ درصد. واریکوسل گرید دو. که عمل ...

به منم گفته باید واریکوسلم رو عمل کنم.ولی من اصلا اسپرم ندارم

به منم گفته باید واریکوسلم رو عمل کنم.ولی من اصلا اسپرم ندارم

عمل کنید وضعیت ۶۰ درصد بهبود پیدا میکنه.

یه تاپیک طب سنتی رفتم  نوشته بود سیاهدانه عسل ناشتا باعث اسپرم سازی  میشه.

البته با ای وی اف هم میتونید صاحب فرزند بشید. 

یکی از فامیلامون دقیقا مشکل منو داره 20ساله که بچه دار نشده اون رفته رویان ولی جواب نگرفته.شرایط ایش ...

آقا  ربطی نداره چرا ناامید میشید 

شاید شرایط  شما  بهتر پیشرفت 

خدا خودش تو قرآن میگه از رحمت خدا ناامید نشوید 

عمل کنید وضعیت ۶۰ درصد بهبود پیدا میکنه. یه تاپیک طب سنتی رفتم  نوشته بود سیاهدانه عسل ناشتا ب ...

هزینه اینا خیلی بالاست معلومم نمیشه جلسه چندم بگیره