2777
2789
عنوان

کیا دلشون...... 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ که چقدردلم براسون تنگ شده بغضم گرفته....دلم براهمه چی تنگ شده

منم اشکم در اومد😥

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

من دوستام رو واسه عروسی م دعوت کردم

اونا دعوت نکردم

من رسما ازشون رنجیدم

خیلی دوست دارن باهام ارتباط داشته باشن ولی من نه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ن فقد برا همین حتی برای دیونگیامون 

ی روز من جلو در مدرسه نشسته بودم با دوستم و سه از دوستان نمیتونستن درب ببینن چون یکم اونطرف بودن 

بعد ی آقایی وارد مدرسه میشه منم ب دوستام گفتم این آقایی انگار معتاده  😂دوستم اومد گفت اه جدی میگی چ لاغر  فک کنم شیشه ایی هست 🤣و همشون دیدن ب جز یکیشون و همه گفتن چقدر زشته و .... بعد اون گفت من ذوق کردم ببینمش ببینم کو 😂😂گفت به وا اینکه بابامه😐😂😂😂😂😂ولی خدا ابرومون رفت 

من از خجالت آب شدم 

ن فقد برا همین حتی برای دیونگیامون  ی روز من جلو در مدرسه نشسته بودم با دوستم و سه از دوستان ن ...

😨😨😨😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ن فقد برا همین حتی برای دیونگیامون  ی روز من جلو در مدرسه نشسته بودم با دوستم و سه از دوستان ن ...

😂😂😂😂وااای عزیزم برامنم پیش اومده یبارتعطیل شده بودیم مدیرم داشت میرفت باهام حرف میزدگفتم اون آقاهه کیه داره میادچقدرپیره گفت ایشون شوهره بنده هستن حالامدیرم جووون شوهرش میرمردآب شدم به شدت

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه