2777
2789
عنوان

اخرین رابطم

1033 بازدید | 44 پست

سلام خانما من روز ۱۴سیکلم سونو دادم روز شنبه دوتا فولیکول ۱۹داشتم بعد روز دوشنبه ساعت ۸شب دوتا Hcg5000همزمان زدم بعد روز دوشنبه صبح عصر و امروز عصر رابطه داشتم...شوهرم دیگ تا چن شب خونه نیس بنظرتون آزاد شدن؟

یک عدد کاربر قدیمی  لطفا واسه مامانشدنم یه صلواتبفرستید

معمولا میگن ۲۴ ساعت بعد از تزریق تخمکا ازاد میشن 

سعی کنید تو روزهای حساس اقدام همسرت خونه باشه یا شما کنارش باشی 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا میگن ۲۴ ساعت بعد از تزریق تخمکا ازاد میشن  سعی کنید تو روزهای حساس اقدام همسرت خونه باش ...

دیگ همسرم نیستش تا دو سه شب دیگ  الان ۵۰ساعت از آمپولم گذشته ۴بارم اقدام داشتم بینش

راستی من یه دکتر بهم گفت رابطه فقط اوایل صبح و شب باعث لقاح میشه 

و صبح ظهر و عصر نتیجه نداره 

یه دلیل علمی هم براش اورد 

فکر کنم همچین چیزی گفت (اشعه فرابنفش مانع لقاح میشه)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

راستی یه چیز دیگه اینهمه رابطه پشت هم اصلا خوب نیست روی کیفیت اسپرم تاثیر میزاره 

باید یک شب درمیون باشه یا نهایت تو این روزا ک امپول زدی هرشب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی من یه دکتر بهم گفت رابطه فقط اوایل صبح و شب باعث لقاح میشه  و صبح ظهر و عصر نتیجه نداره& ...

خو من دیشب اخر شب رابطه داشتم صبحشم اول صبح اما امروز عصر بود ...ینی تا الان آزاد شده؟ یا اگ ازاد نشده باشه اسپرم چقدر زندس 

راستی من یه دکتر بهم گفت رابطه فقط اوایل صبح و شب باعث لقاح میشه  و صبح ظهر و عصر نتیجه نداره& ...

بعید میدونم آخه اینایی که از دوست پسر یا نامزد حامله میشن معمولا روزا با همن نه شب

دیگ همسرم نیستش تا دو سه شب دیگ  الان ۵۰ساعت از آمپولم گذشته ۴بارم اقدام داشتم بینش

توکل کن بخدا 

ایشالله این ماه نینی دار میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل کن بخدا  ایشالله این ماه نینی دار میشی

ممنونم انشاالله..دکترم میگفت نهایتا ۲۴ساع تا ۳۶ساعت بعد آمپول تخمکا آزاد میشن