2777
2789
عنوان

اخرین رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 44 پست

Azizam  mamulan  migan Saat  bad  nazdiki  konid  yani  hodude4asre Emruz. .....enshalla  tiker  bardari  to  bebinim

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بدبختم بخدا هیچکی درکم نمیکنه با یکی از همین خانومای سایت درددل کردم زد تو ذوقم گفت باید بری پیش روانپزشک و این جور چیزا درضمن بهم توهین کرد گفت واسه خودم متاسفم که وقتمو در اختیارت گذاشتم بخدا الان که دارم اینا رو مینویسم گریه میکنم که ادما چه بی منطق شدن     

عشق یعنی نرسیدن   عشق اگر عشقاست اسان ندارد  
اره گلم نگران نباش بهش فکرم نکن هرررچی بیشترررر پیگیر باشی بدتره بخدا تجربش کردم ک میگم 

انشاالهه ک برا منم ی نینی ناز بیاد دعام کن خواهر

یک عدد کاربر قدیمی  لطفا واسه مامانشدنم یه صلواتبفرستید
من خیلی بدبختم بخدا هیچکی درکم نمیکنه با یکی از همین خانومای سایت درددل کردم زد تو ذوقم گفت باید بری ...

چرا عزیزم

عزيزم موقع اقدام بايد يه شب درميون باشه چون اگه زود به زود باشه اسپرماي شوهرت ضعيفن و قدرت باروريشون ...

اخه شوهرم حرفمو گوش نداد نشد جلوشو بگیرم 

من شنیدم سه چهاروز زندست

اره گفتم حداقل ۲۴ ساعت حداکثر فکر میکنم ۳ روز باشه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋