2777
2789
عنوان

اخرین رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 44 پست
راستی من یه دکتر بهم گفت رابطه فقط اوایل صبح و شب باعث لقاح میشه  و صبح ظهر و عصر نتیجه نداره& ...

من تمااام رابطه هام عصر هس بخاطر کار شوهرم  اسی یکماه امپول زدم فقط یکدفعه شد نزدیکی کنیم گفتیم نمیشه آخه یکسال بود هرماه فولی خوب اچ سی جی هم میزدم کلی هم رابطه داشتیم نمیشد ولی خداروشکر همون ماه حامله شدم دخترم الان ۲ ماهشه

خو من دیشب اخر شب رابطه داشتم صبحشم اول صبح اما امروز عصر بود ...ینی تا الان آزاد شده؟ یا اگ ازاد نش ...

اره عزیزم 

اسپرم حداقل تا ۲۴ ساعت تو بدن زن زنده هست 

وسواس ب خرج نده اصلا

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمااام رابطه هام عصر هس بخاطر کار شوهرم  اسی یکماه امپول زدم فقط یکدفعه شد نزدیکی کنیم گفتیم ...

واقعا؟؟؟؟؟ بسلامتی عزیزم زنده باشع....حالا بنظرت برا منم آزاد شدن؟؟؟؟

یک عدد کاربر قدیمی  لطفا واسه مامانشدنم یه صلواتبفرستید
بعید میدونم آخه اینایی که از دوست پسر یا نامزد حامله میشن معمولا روزا با همن نه شب

😂😂😂نمیدونی قبل ازدواج باید در ب در باشی ک بچه تشکیل نشه که میشه 

ولی بعد ازدواج هرچی بکنی بچه دار نمیشی 

کلا رابطه معکوس دارن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋