2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی مهربون شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 89 پست
بخدا کاش روزه سکوت بود مثلا میگرفتن تو زندگی بقیه دخالت نکنن یا روزه خوش اخلاقی ای خدااااا کاش میشد& ...

بهر حال تو هر قشری همه جور ادم هست

تو مذهبی ها هم هست.

ولی از مذهبی ها توقع بیشتری میره

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
بعضیا فکر میکنن روزه فقط غذا نخوردنه و الا اخلاقشون درست کنن بهتر ثواب میبرن

میدونی تعریف مومن چیه؟ مومن کسیه که مخلوقات از دستش در امان هستن متاسفانه اینا فقط آبروی افراد با ایمانو میبرن چون هیچکس از دست زبونشون در امان نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا فکر میکنن روزه فقط غذا نخوردنه و الا اخلاقشون درست کنن بهتر ثواب میبرن

اشتباه نشه البته

هم غذاست و هم اخلاق

دین و دستوراتش را بما گفتن. ما نمی سازیم که

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
میدونی تعریف مومن چیه؟ مومن کسیه که مخلوقات از دستش در امان هستن متاسفانه اینا فقط آبروی افراد با ای ...

اصلا یوقتایی فکر میکنم تو این سایت بعضیا میان ک ابروی دین را ببرن

اگر قصدتون دینداریه زینت باشید برای دین خدا

اصلا یوقتایی فکر میکنم تو این سایت بعضیا میان ک ابروی دین را ببرن اگر قصدتون دینداریه زینت باشید بر ...

نه عزیزم من بیرون هم‌ زیااااااد دیدم از این دسته آدمها متاسفانه البته همه قشری همه جور آدمی داره اما خب مسلمونه و اخلاقیاتش! 

من کارم فکریه و ماه رمضون بدلیل افت قند کارم نیمه تعطیل میشه ولی عاشق این ماه هستم. خیلی بابرکته. خیلی.

دلم میخواد عزیزانم هم روزه بگیرن ولی چی بگم بهشون..؟ خدا هست ک عشق بندگی را در دلشون میکارد

همون خدایی ک باید کمک کنه ما هم جز تشنگی و گرسنگی درک دیگری هم داشته باشیم از این ماه. عاشقش بشیم و ....

افرین به شوهرت استارتر

حتما ازش قدردانی کن ،،چون آقایون با قدردانی بیشتر تشویق میشن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه قدر قشنگگ همه پنبه ی همو زدن،،،ماشاءالله،، هم به روشن فکرایی ک خودشونو از مذهب جدا کردن هم مذهبیا ک قضاوت کردن

البته جو نی نی سایت هم در این واکنش بی تاثیر نیسـت

خیلی تاپیکایی زده میشه که عقاید مذهبی رو زیر سوال میبرن بعد ک یکی یهچیزی میگه با بدترین لحنا بهش میتوپن ک آره شما مذهبیا فلانید بهمانید ولی در واقع کلا دارن همه همو میکوبن ،،بعد از دیگری انتظار دارن ک قضاوت نکنه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حتما الان پا میشم براش ی شام خوب درست میکنم 

لایک

من بخوام از خوبی شوهرم تاپیک بزنم باس هر روز بگم شوهرم ظرفارو شست بالکن تمیز کرد خونه رو گردگیری کرد ...

تف به ریا😂😂😂😂

من شوهرم جدیدا ی جوری شده خیلی سرد شده الانم ازش دورم نمیدونم چیکار کنم 

خوب باهاش حرف بزن ببین چه مشکلی دارین

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
اگر روزه نمیگیریم به هر علت شرعی نباید راحت از غذا خوردنمون حرف بزنیم.

والا شما از خود خدام جلو افتادیا شرعا روزه خواری در ملا عام گناهه نه صحبت در موردش لطفا احکام تولید نکنید از خودتون