2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی مهربون شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 89 پست
اول به خودت بگو که بدا بقیه نگی که چکاری از چکار دیگه بهتره مگه تو انسانو آفریدی تقصیر خودت نیست تو ...

احتمالا روزه ای! 

بخاطر احترام به عقایدت دیگه جوابتو نمیدم

ولی شما با همه بحث کن به همه توهین هم بکن چون مجازی و الان به خیال خودت بنده مقرب و نور چشمی خدایی ☺️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوضولی زمانیه که موضوعی رو کسی نمیدونه و میرن دنبالس نه اینکه تو فضای عمومی راحت گفته بشه

منم روزه نیستم 

مشکلیم ندارم 

اعتقاد ندارم کلا 

الانم دارم اش رشته میخورم

ولی خدایی اونایی ک روزه میگیرن دمشون گرم

خداوند کمک کنه اخلاقای بدشون را هم اصلاح کنن

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
به توچه ربطی داره توکی باشی مفتشی پاچه میگیری پررو تویی گستاخ

چه به خودت میگیری😅من همه کاره توروزه بگیر چیکار ب بقیه داری گل من پاچه نگیر زشته دخترخوب اخلاقت ک گنده خداراضی نیس ها بجا روزه اخلاق و حرف زدنتو درست کن

احتمالا روزه ای!  بخاطر احترام به عقایدت دیگه جوابتو نمیدم ولی شما با همه بحث کن به همه توهین ...

طبق فرمایشات شما گویا به کسی ربطی نداره که روزه ام یا نه 

که بنده مقربم یا نه

و اینکه دارم توهین میکنم یا نه.

طبق فرمایشات شما گویا به کسی ربطی نداره که روزه ام یا نه  که بنده مقربم یا نه و اینکه دارم تو ...

آفرین! 

همینه

اینو در طول روز بارها با خودت تکرار کن👌

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اگر میخوایم بریم بهشت بقیه رو به زور دنبال خودمون نمیبریم 🤔 یعنی یه مومن انقدر ضعیفه که کسی بگه چیز ...

شما از روزه بودن یا نبودن من اطلاعی نداره و طبق عقاید جمعیتون گوبا به کسی هم ارتباط نداره

و بازهم طبق فرمایش خودتون قضاوت ممنوع

که من‌مومنم یا نه 

فطعا میدونم که بنده خدا هستم و شرط بندگی اجرای فرامین ربم هست.

ضمنا من کاره ای نیستم که بتونم تورو باخودم ببرم بهشت🤣🤣🤣🤣