2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی مهربون شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 89 پست
شما اگه انسان مومنی هستی چطور قضاوت میکنی این گناه نیست؟؟؟؟؟؟ شاید دینش چیز دیگه باشه شاید بیمار باش ...

اگر روزه نمیگیریم به هر علت شرعی نباید راحت از غذا خوردنمون حرف بزنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه واجبه پس اگر مسلمونیم و به قرآن اعتقاد داربم روزه میگیریم و این اسمش اجبار نیست و قطعا در جایگا ...

اگر مسلمونی و به خدا اعتقاد داری قضاوت نکن، هیچکی با کلمه ی ناهار روزش هراب نمیشه

حتما زیر سرش بلند شده حتما یه غلطی کرده که مهربونم شده حتما ازت یه چیزی میخاد که مهربون شده

عوارض تربیت از نی نی سایت😐😐😐😂

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
خاک توسر شوهرمن

😂😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
اگر مسلمونی و به خدا اعتقاد داری قضاوت نکن، هیچکی با کلمه ی ناهار روزش هراب نمیشه

من قضاوت نکردم شما جو تامیک استارتر رو متشنج نکن.روره هبچکس باناهارخوردن بقبه باطل نمیشه.

قبح خیلی از چیرها رو نریزیم تا عادی جلوه کنه

دیگه هم ربپلای نکن

روزه واجبه پس اگر مسلمونیم و به قرآن اعتقاد داربم روزه میگیریم و این اسمش اجبار نیست و قطعا در جایگا ...

شما خدا نیستی که با طعنه صحبت میکنی 

هر کسی خودش میدونه و خداش 

ضمنا مسلمون با کنایه و طعنه با مسلمون دیگه صحبت نمیکنه 

و اینکه اعتقاد داریم یا نداریم به هیچ کس جز خودمون مربوط نمیشه

پس موضوع تاپیک رو بخاطر اعتقاد شخصیت به انحراف نکش حق الناسه!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️