2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی مهربون شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 89 پست

الان یکی میاد میگه مگه روزه نیست!!!!!!!!😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مهربون شده تو هم بهش غر نزن دیگه😃 خاله جون دخترمو لایک میکنی کامتتتتتتت یادت نره😆😆 https ...

لایک کروم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

شوهر من دیشب کلا چهارساعت خوابیده

صبح زود بیدار شد منو برد بانک‌ب ای کارای بانکیم

الانم با زبون‌روزه رفته تهران برای پسرم پوشک بخره❤️

خیلی مرد مهربون و خانواده دوستیه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
خدا خیرش بده  ماه رمضون ناهارشو خورد

شما اگه انسان مومنی هستی چطور قضاوت میکنی این گناه نیست؟؟؟؟؟؟ شاید دینش چیز دیگه باشه شاید بیمار باشن نتونن روزه بگیرن ویا دوست نداشته باشن. چکار اعتقادات دیگران دارین مهم انسان بوووودن هست.  اعتقاد خودتو سفت بگیر باد نبره

دلم برا مردا میسوزه ناراحتن ی جور مهربون میشن ی جور دیگه خدایا هدفت از خلقت زن چیبود 😂😂 البته اقای ...

خخخخ دقیقا

خاله جون دخترمو لایک میکنی😊

میگه به خاله بگو کامنتم میخوام

https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igshid=peok1bcc35k8

چه اشکالی داره همه نباید روزه باشن خدا رو شکر یه مرد خوبم دیدیم

هممون اصولا عادت داریم ببشتر بدی ها رو ببینیم.

و البته کسی روزه بداش ضرر داره نباید روزه بگیره ولی دیگه نباید همه جا بگه.ماه رمضان حرمت داره