2777
2789

بنزوئیل پراکسید یک ماده موثر در درمان جوش های ملایم و متوسط است . بر اساس راهنمای درمان انجمن متخصصان پوست آمریکا به سه دلیل می تواند گزینه جذابی برای پزشکان باشد 

• از بین برنده باکتری است که مقاوت به آن بسیار کم است
  • لایه بردار و باز کننده جوش های سر سیاه است
  • اثر ضد التهابی دارد 

این سه عامل باعث پدید آمدن خاصیت منحصر به فردی برای این ماده می شود همچنین همزمانی درمان با سایر درمانها باعث تشدید اثر بخشی بقیه درمانها می شود و

در صورتیکه با سایر درمانهای آنتی بیوتیکی تجویز شود مقاومت آنتی بیوتیکی را به شدت کاهش می دهد 

در حال حاضر این دارو به صورت ژل 5 و 10 دصد با نام تجاری پنژل Pangel در دارو خانه های موجود است

آیا شما تجربه درمان با این ماده را داشته اید ؟ برای شما اثر بخش بوده ؟ آیا دچار عوارض آن مانند خشکی و پوسته ریزی شده ایید ؟

در این تاپیک در باره بنزوئیل پروکساید در درمان آکنه صحبت می کنیم  

جهت مطالعه بیشتر در باره این ماده اینجا را کلیک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه؟خوبه واقعا؟

سلام 

این محصول پنژل است که بنزیل پروکساید 5 و 10 درصد است . بسته به کاربرد و نحوه تجویز داروی موثری است البته بیشتر در ترکیب با سایر دارو ها پکیج درمانی کامل را می سازد البته محصولات دگری به صورت شوینده ,صابون و لوسیون بدن در برند های مختلف وجود دارد که حاوی درصد های مختلف بنزوئیل پروکساید می باشد 

پوستو حساس نمیکنه؟

سلام 

به نکته بسیار خوبی اشاره کردید این محصول چون بنزیل پرواکسید خالص است و ذاتا داروی قوی است ذدر برخی از افراد باعث ایجاد قرمزی و حساسیت می شود چند توصیه زیر می تواند کمک کننده باشد 

• بهتر است از درصد پایین شروع به استفاده کنید
  • از هفته ایی دو شب شروع شود هر هفته یک روز اضافه شود 
  • ابتدا صورت خود را شسته و نیم ساعت صبر کنید تا جریان طیعی سبوم بر قرار شود بعد استفاده شود 
  • می توان بعد از شوینده  مرطوب کنننده oil free زد بعد از نیم ساعت از بنزویل پروکساید استفاده کرد 
  • در افرادی که پوست حساس دارند از محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی بنزِِوئیل پروکساید با درصد پایین تر استفاده شود 

درعایت این نکات باعث عدم تحریک پذیری پوست می شود 

این کرم چطوره؟ اطلاعی دارین؟ https://royka.ir/product/کرم-آگوستا/

سلام 

من با این کرم آشنا نیستم اما نگاهی به مواد موثره اون که انداختم مواد موثره گیاهی دارد کمی ادعای درمان هر نوع ضایعه و هر نوع مشکلی نگران کننده است که این مواد فعال نمی تواند این همه نتایج داشته باشد به نظرم از نظر مارکتینگی اغراق شده اما باز تاکید می کنم من تنها بر اساس تجربه و اطلاعات سایت مذکور عرض می کنم 

من استفاده کردم برای من اصلا خوب نبود چون جای جوش رو از بین نمی برد و در اون قسمت از صورت فرورفتگی ایجاد میکرد.

بعدم صورتم رو پوسته پوسته میکرد هرچی هم کرم میزدم تاثیر نداشت.

اما برای دوستم خوب بود و راضی بود.

اما پوسته پوسته شدن رو هر دومون داشتیم.

من استفاده کردم برای من اصلا خوب نبود چون جای جوش رو از بین نمی برد و در اون قسمت از صورت فرورفتگی ا ...

سلام پوسته شما چرب بود یا خشک و پوست دوستتون چی ؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید

دوست دارم زندگی رو💜⚘