سلام خانما من کم پیش میاد بیام تاپیک واسه مشکلم بزنم ..خونه ما خیلی قدمیه ماله ۷۰ ساله پیشه بعد شنبه انگار همسایه بالایی شلنگ کولرش اب میزنه سوراخ میشه دو روز اب میده سقف ما خیس میشه ما هم خونه نبودیم تو دو روز نصف سقف میریزه پایین جوری که اجراش معلوم میشه بعد الان من دیگه به اون خونه اطمینان ندارم چون من چهارشنبه رفتم خونه مامانم داداشم پنج شتبه تا جمعه خونه ما بوده من یکشنبه رفتم دیدم سقف زیخته حتی خیسم نمونده همین خیس شد ریخت دختر منم همش همونجا میشسته تی وی میدیده الان همسرم میگه من چول ندارم بذار درست کنم سقفو تو همین خونه بشینیم منم قبول نمیکنم میگم باید خونه نوساز بخره ..شما بگین چیکار کنم ؟همش تنم میلرزه که سقف باز بریزه
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
خودشم قبول داره ولی میگه چه کنم منم تنم میلرزه اگر برم تو خونه از غصه مریض میشم میدونم اخلاق خودمو رو بچم خیلی حساسم میمیرم اگر بلایی سرش بیاد
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
قطعا میریزه شب نصفهشب خطرناکه یا تعمیر کنید یا بفروشید
تعمیرش باید کبل سقف رو بریزیم از اول سقف بسازیم اخه سقفش کاهگله خیلی افتضاحه