2777
2789
عنوان

سقف خونم ریخت خونم با گِل یکی شد 😢😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 52 پست
الان خونه مامانم هستم معلوم نیست تا کی بیخونه باشم خیلی فکرم درگیره موندم چیکار کنم راهنماییم کنین ب ...

خیلی جوش نزن برین خونتون ولی اون قسمتاکه سقف نم زده نرین زیرش  خب

تکیه گاه که نیستین؛حداقل پرتگاه نباشین📖

عزیزم حق داری .اصلا قبول نکن اتفاقه دیگه حدایی نکرده خدایی نکرده زبونم لال برا دخترت اتفاقی بیوفته چیکار میکنی

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف با800میلیون تومشهد که یه خونه یه خیلی خوووب میشه خرید 

اینجا نمیشه اخه نزدیک ما خونه متری ۹ میلیونه 😢😢😢😢چرا انقدر بدبختم پارسال خونه متری ۳ تومن بود زندگیم رو باید بفروشم

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
خیلی جوش نزن برین خونتون ولی اون قسمتاکه سقف نم زده نرین زیرش  خب

اخه اصلا امنیت نداره به هیچی بند نیست دخترم یه سالشه و خیلی بازیگوشه اگر خدایی نکرده بریزه رو سرش دنیا برام ارزش نداره دیگه خونه نمیخوام دیگه

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
خونه مال خودتونه یا مستاجرین هستین!؟

ماله پدرشه یه جوری رفتار میکنن انگار براسون مهن نیست خونه اینجوریه همش میگن خودتون ه فکری بکنین تو درست کردن خونه هم که داحلش رو تعنیر کردیم کمکمون نکردن
ی

ماله پدرشه یه جوری رفتار میکنن انگار براسون مهن نیست خونه اینجوریه همش میگن خودتون ه فکری بکنین تو د ...

کاش میشد میفروختین ی جا خونه میخریدین یا رهن اجاره میکردی تا پول دستتون بیاد خونه بخرین