2777
2789
عنوان

یه سری تو نی نی سایت میان میگن خیلی بد بختیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست
خب قطعاهیچ کس دوس نداره بهش ظلم کنه ولی گاهی وقتا واقعا از بیچارگی نداشتن پشت وانه مجبور ب ادامه هست ...

آره ،

ده نفر اومدن گفتن هیچ راهی نداریم منم فقط گفتم از خدا کمک بخواه و تحمل کن و سعی کن با صبر راهو بهتری کنی!

مشکل من استار تر نیست!

مشکل اون کسایی هستن که میان حمله میکنن به من  که چرا بهش از حقوقش گفتی!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کسایی که تو تاپیک بدبخای میان میگن هداروشکر ما این مشکل رو نداریم مثلا میگه جاریم عوضیه و فلام ...

اونا رو ولسون کن اونا رو خدا زده که تو درد مردم عوض همدردی میان خوشبختیشونو به رخ میکشن من عرضم اینکه وقتی سوالی پرسیده میشه از خوشبختی از اقتصاد و غیره توقع نداشته باشن که همه بدبخت باشن خدایی نکردهخیلی ها متوسطن خیلی ها هم اوضاع خوبی دارن انشاالله همه اوضاع خانوادگی و اقتصادی خوبی داشته باشن❤️❤️❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من خودم هزارتا مشکل دارم تو زندگیم و میام اینجا راهکار میگیرم!

یا درد و دل میکنم!

اما کسایی که حمله میکنن رو نمیفهمم!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
اینارا باید بادمپای ابری خیس زد در دهنشون 

حالا یک دسته کاربر چندش دیگه هم هستند تو تاپیکهای درد دل میگن ما که اونجا نبودیم قضاوت کنیم😖خو پ دهنتو ببند برو بیرون 

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
اصلا نمیشه جواب اینارو داد خودشونم دوس ندارن بمونن ولی شاید جای دیگه ای نداشته باشن

نداشته باشه هم خودش بالاخره یه راه پیدا میکنه!

یا تحمل میکنه!

چرا باید به طرف وقتی میبینم تو اوج بدبختیه بگم خب تحمل کن!

اگر کمک خواسته باید واقعیت رو بهش گفت!

هییییییییییییییییییییچ زنی هرگززززززززززززززززززززز از کتک خوردن و تحقیر شدن لذت نمیبره تا با کفش کسی راه نرفتی تا توی پیراهن کسی قرار نگرفتی قضاوت نکن چون از روزی بترس که روزی به سر خودت بیاد و اوتوقت دیگران تورو به همین شکل قضاوت کنن 

و دیگر هیچ...

اونا رو ولسون کن اونا رو خدا زده که تو درد مردم عوض همدردی میان خوشبختیشونو به رخ میکشن من عرضم اینک ...

واایی آره اصلا نمیشه چیزی گفت باید بگی من بدبخترم😫حالا یه سریام میان این وسط پز ناشتا میدناااا اونام چندشن خدایی

حالا یک دسته کاربر چندش دیگه هم هستند تو تاپیکهای درد دل میگن ما که اونجا نبودیم قضاوت کنیم😖خو پ ده ...

دقیقا اونا هم هستن!خب هیچ کس نبوده!

ولی اونایی که حمله میکنن رو اصلا درک نمیکنم!

واایی آره اصلا نمیشه چیزی گفت باید بگی من بدبخترم😫حالا یه سریام میان این وسط پز ناشتا میدناااا اونا ...

آره با پز هم مخالفم!

ولی اگه یارو خیلی بد بخته باید بهش بگی شاید یه جا خارج از اون زندگی بتونی برای خودت یه زندگی نو بسازی!

به هر کی بدبخته من اگه برسم میگم باید همه تلاشتو واسه خوشبختی بکنی!

نه که بگی ووای تحمل کن!

آره با پز هم مخالفم! ولی اگه یارو خیلی بد بخته باید بهش بگی شاید یه جا خارج از اون زندگی بتونی برای ...

من متوجه منظورت شدم عزیزم ولی مطمین باش کسی که کارد به استخونش خورده باشه و عرضه داشته باشه نمیمونه جدا میشه شک نکن اینا یه جای کارشون میلنگه

هییییییییییییییییییییچ زنی هرگززززززززززززززززززززز از کتک خوردن و تحقیر شدن لذت نمیبره تا با کفش کس ...

من میدونم لذت نمیبره!

ولی از تشویق برای تحمل هم بیزارم!

من قضاوت نمیکنم!

ولی میگم اگر راهی داره برای فرار باید راهنماییش کرد!

من متوجه منظورت شدم عزیزم ولی مطمین باش کسی که کارد به استخونش خورده باشه و عرضه داشته باشه نمیمونه ...

واقعا راست میگی!من خرم که میشینم هی راهکار میدم!

میخوام از این ببعد اینجور تاپیکارو خوندم تو دلم بگم خب به درک!

واقعا راست میگی!من خرم که میشینم هی راهکار میدم! میخوام از این ببعد اینجور تاپیکارو خوندم تو دلم بگ ...

دور از جونت عزیزم بهترین کاره