2777
2789
عنوان

یه سری تو نی نی سایت میان میگن خیلی بد بختیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست
من متوجه منظورت شدم عزیزم ولی مطمین باش کسی که کارد به استخونش خورده باشه و عرضه داشته باشه نمیمونه ...

آخه میگم شاید منتظره یه تلنگره!

ببین یه وقت شوهره یارو سه تا ایراد داره آدم میگه تحمل کن!

یا یه نفر نوشته بود شوهرم همه چیش خوبه، جوابشو میدم در حد مرگ کتکم میزنه، من بهش میگم عزیزم تحمل کن و یاد بگیر جواب ندی!

بعده یه مدت با آرامش بگی چشم!

اما یکی که واقعا بد بخته از هر لحاظ چه کار باید بکنه جز فرار؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
آخه میگم شاید منتظره یه تلنگره! ببین یه وقت شوهره یارو سه تا ایراد داره آدم میگه تحمل کن! یا یه نف ...

نمیدونم آخه شرایطها فرق میکنه ...آدم نباید خیلی تاکید کنه والا بعضیام پیاز داغش رو زیاد میکنن. ولی اگر واقعا سخته خودشون باید طلاق بگیرن به حرف ما نیست.یه خانمی اینجا بود چندبار شوهرش خیانت کرده بود بهش

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری ها هم هستن که میپرسن خوشبختی وضع مالیت خوبه؟جواب میدی اره بعد میریزن سرت که انسان ها خوشبختی ...

من که دیگه متنفرم از آدما چرند گو!

یه بار تو بحث گفتم همسره منم هزار تا ایراد داره اما کتک نمیزنه فحاشی نمیکنه خیانت نمیکنه خرجی میده!!

اما اولش به هزار تا ایرادش تاکید کردم!

یارو اومد هرچی از دهنش درومد گفت!

که چرا پز میدی؟

آخه یعنی الان همه انقدر بدبختن که شوهرم حداقل شعور رو داره اوج خوشبختیه؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
نمیدونم آخه شرایطها فرق میکنه ...آدم نباید خیلی تاکید کنه والا بعضیام پیاز داغش رو زیاد میکنن. ولی ا ...

بعد این خانم دوتا بچه اورده بود تو این ۴سال که تازه بهشم خیانت میشه بچه دومش دوماهش بود.وقتی خودشون خرن چیکار میشه کرد حالا بچه اول هیچی میگم به امید درست شدن شوهرش اورده دومی رو دیگه چرا

بعد این خانم دوتا بچه اورده بود تو این ۴سال که تازه بهشم خیانت میشه بچه دومش دوماهش بود.وقتی خودشون ...

حالا تازه اومده افتاده دنبال اینکه نمیتونم ویگه و میخوام طلاق بگیرم

نمیدونم کیو میگی ولی بعد یه سری از همینا که مهمترین دستاورد زندگیشون همین حضرت شوهره یه جای دیگه مجر ...

آره بابا اوناکه دیگه هیچی، انگار که وسط چهار راه موندن یکی بردتشون!

تو اوج بدبختی با ز خودشونم از مجردا جلوتر میبینن!