2777
2789

یه سری خانوم تو نی نی سایت میان میگن خیلی بد بختیم!

شوهرمون جلو خانواده همسر کتکمون میزنه !

ما جلو خانواده همسر تف میکنیم تو صورت همسرمون!

بعد شوهرمون بهمون بی احترامی میکنه!

شوهرمون معتاده!

خرج خونه نمیده!

خونمون کنار خونه مادر شوهره و مادر شوهره میاد یا کتکمون میزنه و تو خونمون بدون حضورمون میاد و هر غلطی خواست میکنه!

بعد شوهرمون بچمون رو مریض میشه دکتر نمیبره!

بعد روش شوهره خیانتم میکنه!

الانم میگه گمشو از خونم بیرون میخوام طلاقت بدم!

بعد استارتر میگه به نظرتون با این اوضاع چه کار کنم!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا هستن تو این شرایط و راه چاره ندارن و مجبورن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بعد منه خنگ میرم تو این تاپیک مینویسم عزیزم این مرد تمام حرمته انسانیتو زیره سوال برده!

لطفا جدا شو!

تو داری خودتو یه بچه رو تباه میکنی!

چون با این اوضاع قانون و خداو روانپزشک و همه حق رو بتو میدن!

بعد خانوما میان حمله میکنن که غلط کردی گفتی طلاق ما استارتر رو میشناسیم شوهرش عاشقشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه سری ها هم هستن که میپرسن خوشبختی وضع مالیت خوبه؟جواب میدی اره بعد میریزن سرت که انسان ها خوشبختی هاشون رو جاررر نمیزنن بعد تو فکت میفته کف پات که خب پرسیدی منم جواب دادم 

کلا تو نی نی سایت سری بندی خای جالبی میشه پیدا کرد🤪

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خب قطعاهیچ کس دوس نداره بهش ظلم کنه ولی گاهی وقتا واقعا از بیچارگی نداشتن پشت وانه مجبور ب ادامه هستن ودنبال راه حل

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

آره میفهمم!

منم خواهرم زنگ میزنه دقیقا همیناررو میگه هر روز شوهرش کم نداره تو بدی!

باره اول بش گفتم برو مشاور

رفت و مشاور گفت شوهرت انسان نیست جدا شو!

گفت نه!

باره دوم گفتم خب جدا شو گفت نه!

الان هر بار میزنگه بلاهایی که سرش میاد و تعریف میکنه میگم خواهر جون بیشتر بهش رو بده تا بیشتر بدبختت کنه!

یه سری ها هم هستن که میپرسن خوشبختی وضع مالیت خوبه؟جواب میدی اره بعد میریزن سرت که انسان ها خوشبختی ...

من با کسایی که تو تاپیک بدبخای میان میگن هداروشکر ما این مشکل رو نداریم مثلا میگه جاریم عوضیه و فلام میکنه بهمان میکنه طرف میگه خداروشکر جاری ندارم😒میگه شوهرمدست بزن داره میگه خداروشکر تا حالا انگشتش بهم نخورده😒من بااینا مشکل دارم

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  

نمیدونم کیو میگی ولی بعد یه سری از همینا که مهمترین دستاورد زندگیشون همین حضرت شوهره یه جای دیگه مجردا رو مسخره میکنن! بعضیا اینجا فازای باحالی دارن 

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕