2777
2789

یه کار گناهی که خودشون خیلی رعایت میکردن رو دیگه نکنم دقیقا همون روز انگار میخواست امتحانم کنه بعد مدتها برام پیش اومد که انجام بدم اما انجام ندادم . ولی حالا امروز باز برام پیش اومده که انجامش بدم نمیدونم چکار کنم باعث ناراحت شدنم شده که انجامش ندم نمیتونم بگم چیه 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

انجام ندادن گناه باعث ناراحت شدنت شده؟؟؟؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون شب خواب دیدم که یه شهیدی کمکم کرد . برام عجیب بود چون به این چیزا اعتقادی نداشتم . حالا نمیدونم چی کار کنم. یعنی خواب دیدم یه شهید منو به حاجتم رسوند. حالا نمیدونم چیزی براش نذر کنم یا کار دیگه ای باید کنم. اصلا اسمش هم نمیدونم. فقط دیدم یه شهیده

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
هیلی گنگ هست ولی در کل اگر کارت گناهه پس انجام ندادنش ناراحتی نداره. باید خوشحال هم باشی. انجامش نده ...

من عهد کردم با هیچ نامحرمی دیگه دوستی نکنم و دیگه واقعا برای خدا با اون شهید عهد کردم نکنم یادم رفت که یه دوست مذکری دارم که به هم پیام میدیم و البته مدتها بود پیام نمیدادیم ولی کاتم نبودیم اون گاهی پیامهای احساسی هم میداد یه رابطه ی الکی بود .دقیقا همونروز پیام داد بهم جواب ندادم الان بعد یه هفته اینا دوبار پیام داد جواب ندادم و خدافظی فرستاد همراه گله و اینا 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
خوب انجامش نده  شيطون لعنت كن ،به نفست غلبه كن  اگر عهدت و بشكني بايد كفاره بدي

گفتم چرا پست پایین

انجام ندادن گناه باعث ناراحت شدنت شده؟؟؟؟

نمیدونم گناه حساب میشه یا نه ولی اون شهیدی که من عهد کردم اینارو هم انجام نمیداد و فک کنم گناه میدونست

نمیدونم گناه حساب میشه یا نه ولی اون شهیدی که من عهد کردم اینارو هم انجام نمیداد و فک کنم گناه میدون ...

بگو چیه 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸