2777
2789
عنوان

کمک🤔

165 بازدید | 55 پست

دوستان چن روزی میشه ک احساس میکنم پسرم اسهال میکنه یعنی ببخشین باعرض پوزش گلاب ب روتون مدفوعش مث قبله ولی ابکیه این اسهاله ایا واینکه چیکار کنم دیروزم دوبار پی پی کردش

برنج بیشتر بده بخوره 

موز و سیب و عرق نعناع هم موثره 

ماست و نعناع هم خوبه اگه بخوره

مایعات هم بیشتر بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز جدیدی نخورده که بهش واکنش نشون بده؟ پسر من یبار آلبالو خورد اینجور شد دیگه بهش ندادم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
۵ماهشه هنوز فقط شیر میخوره

خب پس خودت موز بخور و برنج و چیزایی که ملین هست نخور

اسهال نیست نگران نباش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چیز جدیدی نخورده که بهش واکنش نشون بده؟ پسر من یبار آلبالو خورد اینجور شد دیگه بهش ندادم

نمیدونم میگن انگار داره دندون در میاره اخه دستشم تازگیا مشت میکنه میکوبه سرش ابریزش ازدهن هم داره

خب پس خودت موز بخور و برنج و چیزایی که ملین هست نخور اسهال نیست نگران نباش

سوپ شکمشو بیشتر باز میکنه اخه من از وقتی رمضون اومده فقط افطاری سوپ میخورم کم پیش میادشام هم بخورم

سوپ شکمشو بیشتر باز میکنه اخه من از وقتی رمضون اومده فقط افطاری سوپ میخورم کم پیش میادشام هم بخورم

پس مشکل همینه

سوپ نخور عزیزم 

روزه میگیری مگه؟ 

نمیدونم میگن انگار داره دندون در میاره اخه دستشم تازگیا مشت میکنه میکوبه سرش ابریزش ازدهن هم داره

مسواک انگشتی بگیر روی لسش بمال آروم بشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه باروزه داراافطار میکنم😁

😂😂خب نخور قربونت