2777
2789
عنوان

بچه ای که زیاد سوال میپرسه

1149 بازدید | 26 پست

سلام. خالم یه پسره3ساله داره که مدام سوال های الکی میپرسه خالم کلافه شده بهش گفتم من سوالتو میزارم نی نی سایت اونجا کلی مامان با تجربه هست..

مثلا میپرسه این درخته مال کیه گلِ مال کیه این سنگه مال کیه ماشین مال کیه این خونه کیه این مغازه کیه یا از من میپرسه لپ تاپ مال کیه گفتم مال دختر همسایه اس گفت نه مال خودته فهمیدم این میدونه و میپرسه.واقعا خالم از دستش کلافه اس تا بره بیرون و بیاد ریزو درشت رو میپرسه مال کیه شما هم بچه هاتون این مورد رو داشتن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

دختر من قفله رو سن آدما هزار بار در روز سن همه رو میپرسه 🙄 یه قفله دیگه شم اینه که دونه دونه وسایل رو میپرسه اینو کی خرید؟ میگم من میگه تو ؟

یا تو و من؟

یا تو و من و رایان(برادرش)؟

یا تو و من و رایان و بابا؟

😳 هر سوال چهار تا سوال پشتشه 😆

من فقط بچه های خواهرمومیزنم. اخه زبون نفهمم هستن.هییییی بیشترمیپرسن وادموتوجیه میکنن😃😂😂

نزن گناه دارن 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

خخخخ

بهتره در روز حواسشو با بازی های سرگرمی و فکری پرت کنین تاعادت سوالات الکی بیفته از سرش

خصوصا الان‌ک سه ساله اس بیشتر براش بازی های فکری مناسب سنش بخرین تاهم ذهنش باز بشه هم فکرش درگیر بشه و سوالارو فراموش کنه

take it easy! But...take it
طبیعیه دختر من قفله رو سن آدما هزار بار در روز سن همه رو میپرسه 🙄 یه قفله دیگه شم اینه که دونه دون ...

براتو سوالاش تستیه خخخخخ خوبه تشریحی نمیپرسه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

اینا ک خوابه خواهر من فقط قفل بود رو مسایب بالای ۱۸😂😂😂😂الانم ۱۰سال سن انقدر سوال میکنه ک مامانم خسته شده

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…