2777
2789
عنوان

بچه ای که زیاد سوال میپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 26 پست

بچن دیگه.دختر من سوالای این مدلی نمیپرسید سوالایی میپرسید که واقعا براش سوال بودن.الان ۸سالشه بیشتر تو فاز خدا و امام و بهشت و جهنمه هی از این سوالا میپرسه که بیشترشم نمیدونم چی بگم😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچن دیگه.دختر من سوالای این مدلی نمیپرسید سوالایی میپرسید که واقعا براش سوال بودن.الان ۸سالشه بیشتر ...

وای این همش چرت و پرت میپرسه حتی تو تلوزیون که تبلیغ میزاره میپرسه این یخچاله این فلان چیز مال کیه😌😌😌😕

وای چ باحاله دخترت😍😍😍😍😍

قربونت

دختر من اوتیسمه با گفتار درمانی زبون باز کرد حالا فکر کن هر قدر بچه معمولی تکرار میکنه حرف رو این ده برابر تکرار میکنه فقط ببین مخ من بدبخت چی میکشه😂

قربونت دختر من اوتیسمه با گفتار درمانی زبون باز کرد حالا فکر کن هر قدر بچه معمولی تکرار میکنه حرف ر ...

اخه این ۴ تا سوالش خیلی بانمکن😍

ایشاله خدا به دخترت سلامتی ببخشه 

بتو ام مخ‌آهنی😉😂

take it easy! But...take it
همه رو بگین مال تو وقتی که پول داشتی بخری😂

بعضی وسایل رو که میپرسه میگم پیداش کردیم از بیرون آوردیم یا نمیدونم مال کیه اون درستشو میگه مثلا گفته بود این شلوار کیه گفتم مال بابا بزرگمه گفت نه بابابزرگت چاقه این مال داداش علیرضاس گفتم ای شیطون خودت میدونی و میپرسی

بعضی وسایل رو که میپرسه میگم پیداش کردیم از بیرون آوردیم یا نمیدونم مال کیه اون درستشو میگه مثلا گفت ...

احتمالا فقط دوست داره حرف بزنه و چون چیزی پیدا نمیکنه اینو میپرسه.دختر من‌گاهی که توجه بهش کم میشه الکی سوالای بیخودی میپرسه.بغلش که میکنم و حرف میزنم باش یادش میره

سوالای متفرقه نمیپرسه ولی همه چیو میگه این واسه کیه اون واسه کیه حتی گل و گیاه و خاک رو هم میگه مال ...

طبیعیه همه بچه کنجکاوی بعدا کمتر میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori