2777
2789
عنوان

اگه

111 بازدید | 24 پست

اگه شوهرت بیاد بزندتون بگه چون زدی خوردی

چون فلان حرفو به مامانت گفتی منم گفتم 

چون صدات بلنده منم صدامو میبرم بالا

شما باشین چکارمیکنین

اول بگم من هیچوقت بدشوهرمو به مامانم نمیگم چون میدونم ناراحت میشه مامانم همیشه فکر میکنه ماخوبیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم فحش میده میرم اتاق گریه میکنم میگه گریت رئ اعصابمه میاد بدتر میکنه  ادمم خب بهم فحش بده دس ...

خب عزیزم از اونجایی که شوهرت دست بزن داره معلومه درک درستی از زن نداره شما از اول تو انتخاب همسر اشتباه کردی. اگه دوستت داره زندگیش مهمه براش ببرش پیش مشاور.

اصلا نمیفهمم دست بزن مردا واسه چیه   اصلا چرا اینقدر حق بجانبن خدا شفاشون بده

یه لحظه فکر کن مال تو باشم   ..اروم باش...میگم اروم باش..گفتم فک کن فقط..یکی زنگ بزنه به اورژانس..نفس بکش لعنتی..بیا اینم مرد  
بهم فحش میده میرم اتاق گریه میکنم میگه گریت رئ اعصابمه میاد بدتر میکنه  ادمم خب بهم فحش بده دس ...

گریه نشان ضعف هست پس تعطیل جواب بدی کتک میخوری پس تعطیل یه سررسید بردارتمام اتفاقات بد یاهرلحظه ای روکه اذیتت کرده هرکسی بنویس توش پاره کن و انقدربنویس تاچیزی توذهنت نمونه ازار بده این یه روش توروانشناسی هست فحش بادهواست منم زیاد شنیدم مهم نیست فکرکن طرف رادیوهست داره حرف میزنه چندباربی تفاوت باش خودش شرمنده میشه من باسکوتم همسرمو ارام کردم وشرمنده وخودش میومد دنبالم ازدلم دربیاره زمان دعوااعتراض شما میشه بمب روسرخودتون میفته یرید پیش مشاور دقیق راهنمایی میکنه راهکارمیده ارام میشید شوهرتون کلید داره کلیدش روپیداکنید 

خب عزیزم از اونجایی که شوهرت دست بزن داره معلومه درک درستی از زن نداره شما از اول تو انتخاب همسر اشت ...

نمیاد بهش میگم به قران بیا مثل دو تاادم جدا شیم یه قرون نمیخام فقط جداشیم میگه نع

میگم مشائر میگه خودم رفتم 

نمیاد بهش میگم به قران بیا مثل دو تاادم جدا شیم یه قرون نمیخام فقط جداشیم میگه نع میگم مشائر میگه خ ...

خب مشکل روانی داره دیگه. از طریق خانوداش اقدام کن بگو بیاین جمعش کنین این روانیو

گریه نشان ضعف هست پس تعطیل جواب بدی کتک میخوری پس تعطیل یه سررسید بردارتمام اتفاقات بد یاهرلحظه ای ر ...

انقد نوشتم و پاره کردم ولی بازم نمیشه 

من از ائلش نمیخاستمش خانوادم مجبورم کردن چون شرایط خونمونم مناسب نبود

مثلا فامیلیم باهم 

ولی دیروز بهم فحش زشتی داد

در طئل رئز چندبار هی دعوا میکنه میگه شرمنده ام خب چه فایده داره اخه من له شدم به خدا

اولا دیگه نگو ازدواج زوری چون گذشته هاگذشته اینده مهمه که درست بسازیش

دوما جذبش کن تابی ادبی نکنه باهاش اصلا کل کل نکن ارام وملایم‌ باش وبفکر بچه باش که بیاد سرت گرم بشه البته اگرهمسرت راضی هست نیست نه

سوما بددهنی روبیشتر مردادارند روش زوم کنی بیشتر فحش میده لج میکنه اون مشکل خودشه نه شما وفحش اون به شما وپدرومادرت نمیرسه پس بی تفاوت شو

خب مشکل روانی داره دیگه. از طریق خانوداش اقدام کن بگو بیاین جمعش کنین این روانیو

به پدرشوهرم گفتم فایده نداشت 

چندروز پیش سر یه مسئله بحثمون شد خونه بابم اینا

عصبی بئدم اروم گفتم خاک تو سرت هیچکسیم نبود بعد خواهرم اومدد جلوش گفت این عقل نداره امدازه نخوده زر میزنه ناراحت شدم 

رفتم تو اتاق اومد پیشم گفتم ولم کن هی دستمو گرفت گفت پاشو بریم منم زدم تو پاش اونم یه تیپا زد بهم ورفت 

بعد داداشم اومده میگه اول تو زدیش بعد اون زده 

اخه من چقدر بدبختم

به داداشم گفتم بیغیرتی که میذاری این خواهرتو بزنه گفتم دفعه ائلش نیست ولی بخدا هیچ کاری نکرد