2777
2789
خدا نكشت تو اين حالم خندونديم

خداروشکر بخند عزیزم

کتکت نزده که یدونه زد زیر گوشت کاربدیه اما باورکن دست خودش نبوده

یکم ناز کن براش اشتی کنین حیفه بخاطر رفتار زشت یکی دیگه رابطه شما خراب شه دورازهم بخوابین

مطمئن باش اونم الان ناراحته

من اخه خودم خيلي رعايت ميكنم هميشه اما وقتي گفت خودتم كرم داشتي بدجور دلم شكست

مرده دیگ یه چیزی گفته تو خانمی تو ببخشش

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر کاری که شوهرت با ساعت فروشه کرده اگه واسه من پیش میومد من با ساعت فروشه میکردم،آدم آرومی هستم تعریف ازخود نباشه مهربون،ولی اگه کسی تو این مایه ها رفتار کنه آبرو واسش نمی ذارم،خوبه که آرومی ولی اینطور مواقع منفعل باش،عکس العمل جدی نشون بده

یه تجربه جالب از من:

من همیشه سعی میکردم اگه کسی جلو شوهرم قصد مزاحمت داره صداشو درنیارم که شوهرمم نفهمه و جنگ راه بیفته. اما غافل از اینکه مردها خودشون اکثرا زودتر میفهمن. 

ولی یه بار با دوستم بودیم تو خیابون یه پسره به دوستم متلک گفت دوستم مثل وحشیا رفتاری که درخور یه خانوم نیست رفت جلو توپید به پسره بلند تو خیابون گفت با ننت بودی و ننته شوهرشم پشت سرمون بود فکر کنم دوستم بیشتر عزیز شد واسه شوهرش با این کار کتکم نخورد شوهرشم موش کرد. خخخخخ

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. و باز هم شکرت

عزیزم‌شوهرت جنتلمنه خدایی،همش از روی دوست داشتنشه بخدا،اگه دوستت نداشت‌‌‌براش مهم‌نبود.شوهرمن اگه بود،ککشم‌نمیگزید بخدا،هیییییییییچیم‌نمیگفت!چون محبتی بهم نداره.اون از‌پشیمونیش‌ پیتزاام برات خریده،پاشو برو بخور بخواب کنارش

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛

به این فکر‌کن کسایی هستن که آرزوشونه،حتی فقط یه‌تبریک تو مناسبت از شوهرشون‌بشنون،اما اونم‌براشون حسرته‌.به اینا‌فکر‌کن‌آروم‌میشی.ساعتتم دستت کن،مبارکت‌باشه‌گلم😘

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛
عزیزم‌شوهرت جنتلمنه خدایی،همش از روی دوست داشتنشه بخدا،اگه دوستت نداشت‌‌‌براش مهم‌نبود.شوهرمن اگه بو ...

واللهههه موافقی باهم بریم خونه خورشید بزور هلش بدیم اتاق چراااا حرفمونو گوش نمیکنه  خورشید😎😂😂😂😂😂

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

من هر جووووور فکر میکنم میبینم غیرتی شدن درسته اما کتک زدن زن خیلییییی اشتباهه

آخه اصن ربطی به شما نداشت عزیزم

من بودم بهم برمیخورد که کتمکم زده و به این راحتیا نمیبخشیدم و خیلیییی ناز میکردم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
افرسن این درسته

آخه من خودم ضعف میکنم واسه مردای غیرتی ولی دوس دارم همون قد که با اون مرد هیز برخورد میکنه و کتک کاری میکنه، چندبرابر با من مهربون باشه و حمایتم کنه نه که کتکم بزنه

نمیدونم شایدم این یه جور عشق بازی مردونه س که اومده یقه ی زنشو چسبیده 🙄🙄🙄

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خيلي بدم اومد ازش باهام يجور رفتار كرد انگار من برا يارو كرم ميريزم

عزیزم من بهت کاملا حق میدم. که ناراحت باشی، و حالتو درک میکنم. اما مردها غیرت ارن و وقتی غیرتی میشن عصبی میشن گاهی وقتها هم کارهایی انجام میدن که تو حالت عادی ازشون برنمیاد. مطمئن باش الان شوهرت اینقدر پشیمونه که حد نداره واسه همین تا الان بیداره و سیگار میکشه. اگه اومد ازت عذرخواهی کرد ببخشش اما بهش بگو این کارت خیلی اشتباه بوده. من که اون اقا رو نمیشناختم و اون لحظه هم نمیتونستم حرفی بزنم از ترس اینکه دعوا بشه. بعد هم من مطمئنم اون طرف هم یا ترنسه یا مشکل داره وگرنه یه ادم عادی هیچوقت نمیاد این کار رو بکنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !